Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Samochodem bez klimatyzacji do CRO????

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 23.03.2005 22:47

A niech tam .
Ma order.Przeżył swoje chłop.Bić się umie.Życie ratował.
Teraz odreagowuje.
Ale do cro jedzie.
Dawaj łapę darku 1.Przeproś tylko atolka i liwana i paru innych.

Mnie nie musisz przepraszać bo mnie to wali .
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 23.03.2005 23:02

Prot napisał(a):[quote=quote]
To wszystko nicość.Klima,apartament,drink z lodem.To wszystko szajs
erzac cholera nie życie.
Prawdziwe życie to przelot helikopterem do pięciogwiazdkowego hotelu.Twoje jest całe piętro.Na plażę twoją osobistą zanoszą cię w lektyce.Dziewczynki toples wachlują ci by nie było ci za gorąco,i zlizują twój pot .Do wody Cię zanoszą ,sprawdzając najpierw czy nie za zimna.
Jak coś to podgrzewają ci to morze.Oczywiście piasek sprowadzili dla ciebie z Sahary,a lód do drinków z Anktarktydy.
Wielka lodówka stoi na plaży tylko dla Ciebie.

Obudż się darku.Już 6.00 .Czas do pracy jechać.

Od tego wszystko się zaczęło i kto sprowokował?
Bez złośliwości nie potrafisz żyć :?:

Pozdrawiam
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 23.03.2005 23:09

krakuscity napisał(a):
Prot napisał(a):[quote=quote]
erzac cholera nie życie.
Prawdziwe życie to przelot helikopterem do pięciogwiazdkowego hotelu.Twoje jest całe piętro.Na plażę twoją osobistą zanoszą cię w lektyce.Dziewczynki toples wachlują ci by nie było ci za gorąco,i zlizują twój pot .Do wody Cię zanoszą ,sprawdzając najpierw czy nie za zimna.
Jak coś to podgrzewają ci to morze.Oczywiście piasek sprowadzili dla ciebie z Sahary,a lód do drinków z Anktarktydy.

Od tego wszystko się zaczęło i kto sprowokował?
Bez złośliwości nie potrafisz żyć :?:

Pozdrawiam

Widzę Krakuscity ,że coś ci się myli.Nie zaczęło się od mojego sarkazmu w tym poście ( nie myl ze złościwością)tylko od czegoś innego.I inni to też wychwycili.Szkoda ,że ty tego nie zauważyłeś.Ale nie będę złośliwy i powiem ci grzecznie dobranoc.
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 23.03.2005 23:40

platon napisał(a): dobranoc.

Dobranoc :!:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 24.03.2005 17:02

Ja kolego Platon obracam się w przeciwieństwie do ciebie i tobie podobnych w trochę inteligentniejszym gronie. Nie używam podwórkowych i tak obcych dobrze wychowanej młodzieży slangów, typu "daj łapę , wali mnie to". Mogę tylko podać rękę lub powiedzieć , że mnie twoje naganne zachowanie nie interesuje. "Życzę ci zdrowia bo na rozum drogi kolego to już chyba za póżno" Dowidzenia
Prot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prot » 24.03.2005 18:44

darek1 napisał(a):Ja kolego Platon obracam się w przeciwieństwie do ciebie i tobie podobnych w trochę inteligentniejszym gronie. Nie używam podwórkowych i tak obcych dobrze wychowanej młodzieży slangów, typu "daj łapę , wali mnie to". Mogę tylko podać rękę lub powiedzieć , że mnie twoje naganne zachowanie nie interesuje. "Życzę ci zdrowia bo na rozum drogi kolego to już chyba za póżno" Dowidzenia

Mam nadzieję ,że dalej będziesz się obracał w trochę inteligentniejszym gronie.Jako dobrze wychowana ,,młodzież'' z medalem przeprosisz tych co powninineś ich przeprosić ,bo pomyślę ,że medal dostałeś za strzelanie do porządnych obywateli.Możesz podać rękę ,możesz napisać ,że cię moje naganne zachowanie nie interesuje i dlatego życzę ci rozumu bo zdrowie to już chyba straciłeś.
Także patrz tam jako.I nie pinkol juz tak smutnawo.
Dowidzenia. :wink:
Marcold
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcold » 24.03.2005 19:16

Prot napisał(a):
darek1 napisał(a):To nieprawda, że marketing kreuje popyt na klimatyzację. To , że nie była ci potrzebna klima w latach 80 tych świadczy to o twojej młodej kondycji w tamtych latach. Mnie również nie przeszkadzał upał , ani całonocne imprezy okolicznościowe zakrapiane zwykłą wódką z czerwoną kartką bo wyborowa była w Pewexie (młodzi pewnie nie wiedzą co to za sklep) za dolary lub bony. Rano dochodziłem do siebie i do pracy. Samochodu nie miałem, więc PKP lub PKS. W upał i mróz. Ale teraz jako przedstawiciel "dziadków malinowych", młodzież mówi "zgred" albo "stary" niestety ale nie wytrzymuję takiego tempa życia, potrzebna mi jest klima, apartament, drink z lodem, a nie kielich albo szklanka z czystą, apartament, nie namiot (w wojsku się wycampingowałem na całe życie). Nie oszukujmy się, kiedyś nie było prysznicy tylko wanny, higiena nie była tak przestrzegana jak teraz, było mydło junak, pasta lechia, BHP, żyletki polsilver na kartki. I tak analizując te przykłady i wiele innych o których nie powiedziałem dochodzę do wniosku , że czasy się zmieniły bardzo, a zarazem i nasze wymagania i tak powinno być. Pozdrawiam

erzac cholera nie życie.

Witam
Proponuje zeby od tego cytatu w dol Admin usunal wszystkie posty- ludzie poprostu to jest ZENADA .Dorosli ludzie a zachowujecie sie jak .......
Druga sprawa podpowiem Adminowi zeby utworzyl cos w rodzaju kosza na posty ktore nie odpowiadaja tematowi poczatkowemu.Kto by mial ochote na kontynuacje swoich klotni bylby zmuszony do dodania swojego postu ale juz w "koszu".
pozdrawiam
liwan
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) liwan » 24.03.2005 21:59

Marcold, z twojej wypowiedzi wynikałoby, że za całą tą rozróbę odpowiadają wszyscy jej uczestnicy, niezależnie kto rzuca inwektywami, lub jest obrzucany. Czy ja dobrze zrozumiałem?
Moim zdaniem tylko jedna osoba jest niebywale agresywna i mam nadzieję, że tylko wściekłość, a nie inne jej niedobory powodują u niej ułomność rozumowania i zachowania. I nie jest to Prot- dla mniej domyślnych.
:?
Ostatnio edytowano 24.03.2005 22:41 przez liwan, łącznie edytowano 1 raz
liwan
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) liwan » 24.03.2005 22:35

A swoja drogą dziwię się że taki osobnik jeszcze nie został wyrzucony przez Admina z forum. Bazylowi i niektórym z nas już zajady popękały ze śmiechu, ale teraz to już pewnie nikomu do śmiechu.
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 24.03.2005 22:37

Hej, liwan!
Zmieniłeś adres? - bo mi ... zwróciło :wink: wczorajszego maila.
liwan
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) liwan » 24.03.2005 22:43

Nieee. Witaj :) :) :)
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 24.03.2005 23:02

Spróbuję raz jeszcze
Marcold
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcold » 24.03.2005 23:58

liwan napisał(a):Marcold, z twojej wypowiedzi wynikałoby, że za całą tą rozróbę odpowiadają wszyscy jej uczestnicy, niezależnie kto rzuca inwektywami, lub jest obrzucany. Czy ja dobrze zrozumiałem?
Moim zdaniem tylko jedna osoba jest niebywale agresywna i mam nadzieję, że tylko wściekłość, a nie inne jej niedobory powodują u niej ułomność rozumowania i zachowania. I nie jest to Prot- dla mniej domyślnych.
:?

Witam ponownie
Oczywiscie ,ze nie odpowiadaja wszyscy.A czy tylko jedna osoba jest winna,tego nie wiem i nie mam zamiaru osadzac .Jednak wydaje mi sie,ze za duzo jest na tym forum rozgrywek osobistych (a to o samochod a to znowu co innego) kazdy ma wlasne zdanie ktore nalezy szanowac,ale oczywiscie nie kazdy sie z tym zdaniem musi zgadzac.Mozna oczywiscie krytykowac ,ale z wyczuciem a nie od razu wulgarnie polemizowac.Admin natomiast powinien jednak troche ostrzej reagowac bo zaczyna robic sie dosc nieprzyjemnie.Nie kazdy musi kazdego lubic ,ale ludzie troche szacunku dla siebie miejcie ,przeciez macie jeden cel CHORWACJA :!:
pozdrawiam :D
jacek gryczewski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek gryczewski » 25.03.2005 09:10

musze niestety zmartwic autora tego postu. ja swoja skromna osoba jezdzilem autem bez kllimy do cro chyba z 7 razy.Ostatni raz w zeszlym roku wyruszylem autem z klima............rewelka.Zrobilismy trase Olsztyn-Dubrownik za jednym zamachem (2 kierowcow) w ok 32 godziny.razem z nami jechaly jeszcze 2 auta bez klimy i trzeba bylo widziec kierowców jak wysiadali na kampie w Orasiacu po tych godzinach spedzonych w piekarniku.pozniej juz mi mowili ze sami nie wiedza co bardziej meczy czy otwarte okna i huk czy wysoka temperatura.
ja kiedys staralem sie bronic przed upalem tym ze mialem mocno przyciemnione szyby - pomaga na tyle na ile oczywiscie moze ale zawsze cos...........pozdr. i powodzenia na pewno dacie rade :)
saturn3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) saturn3 » 25.03.2005 09:51

Pisz .chesjowisz@op.pl

SPIDER ?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Samochodem bez klimatyzacji do CRO???? - strona 6
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone