Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Samochodem bez klimatyzacji do CRO????

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 23.03.2005 21:12

Kiedyś podałem na forum, że Platon=Prot+Livan to jedna i ta osoba. Dlatego tak ostro to skomentowałeś żałosny gnojku, nawet chłopczyku nie jest mi cię żal, bo na żal trzeba zasłużyć Pozdrawiam cię chłopczyku z komputerem.

Nie komentuję waszych debilnych ewentualnych ripost - chłopczyki ?????
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 23.03.2005 21:16

Przepraszam ale zapomniałem dodać że Ches, Jowisz (taki podany jest email) występowali kiedyś już na forum i dali się poznać też z szczeniackiej strony.

Non koment
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 23.03.2005 21:18

darek1 napisał(a):Kiedyś podałem na forum, że Platon=Prot+Livan to jedna i ta osoba. Dlatego tak ostro to skomentowałeś żałosny gnojku, nawet chłopczyku nie jest mi cię żal, bo na żal trzeba zasłużyć Pozdrawiam cię chłopczyku z komputerem.

Nie komentuję waszych debilnych ewentualnych ripost - chłopczyki ?????

Przyznaję ci jako najfajnieszemu z forumowiczów,najbardziej elokwentnemu ,kompetentnemu,znającemu sie na rzeczy ,bohaterowi cro forum,ratującemu tonących,itd itd
,,Medal za ofiarność i odwagę ''z zieloną wstęgą.
:lol: :lol: :lol:
Przykleknij.
atolek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) atolek » 23.03.2005 21:20

tak,tak - O ŚMIERĆ MÓZGOWĄ swoją się biedak otarł...
to się chłodzić musi.

-DO WOJA FRAJER SIĘ DAŁ WCIELIĆ....hehehe
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 23.03.2005 21:24

atolek napisał(a):tak,tak - O ŚMIERĆ MÓZGOWĄ swoją się biedak otarł...
to się chłodzić musi.

-DO WOJA FRAJER SIĘ DAŁ WCIELIĆ....hehehe

też tak pomyslałem :lol: :lol: :lol:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 23.03.2005 21:31

Atolek odpowiem wyjątkowo na Twój komentarz. Z nicku wynika że jesteś lekarzem. Dziwię się wszystkim podatnikom, że na takiego inteligentnego doktora płacili podatki. Dlatego też większość lekarzy (nadajacych się raczej na weterynarzy) jest niedouczonych i pazernych , skorumpowanych na pieniadze pacjentów. gratuluję ci wyboru dobrego zawodu - proponuję ci zrobić specjalizację z psychiatrii, nadajesz się idealnie. Rozumu ci nie przybędzie, ale może o zdrowie własne zadbasz.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 23.03.2005 21:38

A jeśli chodzi o wojsko, to antolek przynajmniej wiem jak obchodzić się z bronią i w zagrożeniu to ja stanę w obronie innych bo na takich jak ty i podobnych symulantów nie ma co liczyć. Raczej pójdziesz na zwolnienie lekarskie lub schowasz się za spódnicą żony
atolek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) atolek » 23.03.2005 21:38

wyluzuj troszkę mistrzuniu...przeczytaj się wcześniej i troszkę kultury...tylko troszkę-nie wymagam więcej.

a ja praktykuję PRYWATNIE, wiesz?-moich pacjentów na mnie STAĆ.w gotówce. i biedni podatnicy nie mają tu nic do rzeczy bo nic z ich grosików nie mam.

i już mi wyjątkowo nie odpowiadaj, napij się, albo jakąś tabletke łyknij i idź spać, późno już.
liwan
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) liwan » 23.03.2005 21:41

Od czasu kiedy "darek1" zaczął mnie i innych obrażać dając upust swoim zwierzęcym instynktom i porównywalnej im kulturze, niechętnie czytam jego bełkot, jednak te wypowiedzi stały się ostatnio absolutnie kuriozalne - nie wiadomo czy śmiać się, czy płakać :? :evil: .Ciekaw jestem czy ktoś się teraz "przyznaje" do tego "zacnego" obywatela. :?:
KAMA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KAMA » 23.03.2005 21:50

Jest taki temat-złosliwosci--------- :? -czy my jestesmy naprawde na forum sympatykow CRO...Chwilami watpie
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 23.03.2005 21:51

Antolek proponuję ci praktykować w dobrym szpitalu np. na Banacha w Warszawie, bo dobry lekarz uczy się latami w szpitalu niczym rzemieslnik. Nie tytuł naukowy świadczy o profesjonaliżmie ale praktyka zawodowa poparta naukowymi osiagnięciami, A że wiecej jest lekarzy słabych i nieudolnych to wiem na własnej skórze i mojej rodziny. Zresztą jak nie dasz łapówki to pozwolą ci w większości przypadków zejśc z tego świata. Praca w przychodni powoduje wyjałowienie i odejscie od zawodu. Nie martw się znam i dobre przypadki, też z mojej rodziny - brat jest chirurgiem , pracuje w szpitalu , myslę że się sprawdza.

Nawiasem mówiąc przydało by ci się trochę wojska z którego się śmiejesz, bo jak bys dostał w przysłowiową d--ę to byś inaczej patrzył na ludzi cię otaczająch i rzeczywistą służbę zdrowia obumierającą. Obyś własne dzieci leczył tak samo jak masz podejście do życia.
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 23.03.2005 21:57

darek1 napisał(a):Antolek proponuję ci praktykować w dobrym szpitalu np. na Banacha w Warszawie, bo dobry lekarz uczy się latami w szpitalu niczym rzemieslnik. Nie tytuł naukowy świadczy o profesjonaliżmie ale praktyka zawodowa poparta naukowymi osiagnięciami, A że wiecej jest lekarzy słabych i nieudolnych to wiem na własnej skórze i mojej rodziny. Zresztą jak nie dasz łapówki to pozwolą ci w większości przypadków zejśc z tego świata. Praca w przychodni powoduje wyjałowienie i odejscie od zawodu. Nie martw się znam i dobre przypadki, też z mojej rodziny - brat jest chirurgiem , pracuje w szpitalu , myslę że się sprawdza.

Nawiasem mówiąc przydało by ci się trochę wojska z którego się śmiejesz, bo jak bys dostał w przysłowiową d--ę to byś inaczej patrzył na ludzi cię otaczająch i rzeczywistą służbę zdrowia obumierającą. Obyś własne dzieci leczył tak samo jak masz podejście do życia.

Miałeś wziąć tabletki i się położyć.Tak radził lekarz.Masz atak? :cry:
atolek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) atolek » 23.03.2005 22:01

taaak...klękam przed twymi orderami hehe

-jeszcze raz wyluzuj synek bo to nie to forum-i przykro tu czytać taki ton, chamstwo i buractwo.

o mnie, moim życiu, pracy, rodzinie figę wiesz i daruj sobie.

a SŁUŻBĘ to miała hrabina Poniatowska, teraz jest ochrona zdrowia

NO AAALE I TAK TO ty WIESZ WSZYSTKO NAJLEPIEJ bo masz order...I TYLKO ty W D... DOSTAŁEŚ I TYLKO ty JESTEŚ JADYNY DOŚWIADCZONY I WSZECHWIEDZĄCY...

-przeczytaj się, pomyśl-to nie boli, i wyluzuj...
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 23.03.2005 22:24

Tak Antolek , twoja wiedza ogranicza się tylko do tabletek. Ciekawe ilu takich niedouczonych konowałów wyprodukowały za łapówki Akademie Medyczne. Ilu ludzi umrze w pseudokaretkach, szpitalach i przytułkach z powodu nieudolności biednych lekarzy. Kiedy służba zdrowia będzie dla ludzi a nie ludzie dla lekarzy.

Co do drugiego postu, to nie ustosunkuję się gdyż jest zbyt prymitywnnie napisany. Osoba która go napisała, nie potrafi napisać logicznie nawet kilku słów. Pochwalę lekarza, że składniej napisał - bo tylko jedno zdanie.

Dobranoc
atolek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) atolek » 23.03.2005 22:27

i tyle...
mnie się już nie chce...

niech inni ocenią.

POZDRÓWKA dla całego CRO> :):):)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Samochodem bez klimatyzacji do CRO???? - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone