Czy to prawda,że samochód musi byc zarejestrowany na jedną z osób, które jadą? bardzo proszę o szybką odpowiedź, bo wyjazd już jutro,a nie wiemy co robic.
Samochód jest dziadka,który nie ma takiego samego nazwiska.
Albert_S_ napisał(a):Mam podobny dylemat . W dowodzie rejestracyjnym jako właściciel mam wpisana nazwę banku. Samochód jest w leasingu. Czy muszę zabierać ksero umowy leasingowej ? Jestem głównym i jedynym użytkownikiem auta.
kawam1 napisał(a):Witajcie.
Potrzebne jest zezwolenie na specjalnym druku.
Zezwolenia takie dostaniecie w PZMocie.
Koszt takiego swistka waznego 1 miesiac to 60 pln.
Mnie kontrolowali 2 razy na granicy włosko - słowenskiej i dobrze ,ze miałem.
samotnik napisał(a):.... co ma organizacja pt. 'PZMot' do tego, że podmiot X użycza podmiotowi Y samochodu? ....
samotnik napisał(a):kawam1 napisał(a):Witajcie.
Potrzebne jest zezwolenie na specjalnym druku.
Zezwolenia takie dostaniecie w PZMocie.
Koszt takiego swistka waznego 1 miesiac to 60 pln.
Mnie kontrolowali 2 razy na granicy włosko - słowenskiej i dobrze ,ze miałem.
Chyba żartujesz - co ma organizacja pt. 'PZMot' do tego, że podmiot X użycza podmiotowi Y samochodu? I jeszcze dlaczego ktoś ma jej za cokolwiek w związku z tym płacić?
Albert_S_ napisał(a):Mam podobny dylemat . W dowodzie rejestracyjnym jako właściciel mam wpisana nazwę banku. Samochód jest w leasingu. Czy muszę zabierać ksero umowy leasingowej ? Jestem głównym i jedynym użytkownikiem auta.
hepik napisał(a):Takie samo znaczenie dla policjanta chorwackiego czy jakiegolwiek innego bedzie miał dokument wystawiony przez PZL-ot,PZB-ot albo PZMłot.