napisał(a) krispinus » 06.08.2016 17:34
Mikromir napisał(a):Ja bym jechała sama, ale niekoniecznie własnym samochodem. Przy jednej osobie się nie opłaca, taniej z jakąś firmą przewozową. Bez marudnych towarzyszy lub małych dzieci wybrałabym miejsce z dobrą komunikacją publiczną, w ostateczności wynajęłabym auto lub skuter i tak zwiedzała. Okolice Rogoźnicy lub Primosten jako baza - i tereny od Szybenika do Trogiru i Splitu moje + fishpicniki.
Ale ja akurat uwielbiam zwiedzać sama a rzadko mam ku temu okazję.
Normalnie
spod pióra mi wyjęłaś
Dodałbym jeszcze ewentualną podróż autokarem na jakiś zorganizowany wyjazd z BP.
Co prawda raz w życiu tak jechałem i więcej nie pojadę (względy zdrowotne), ale pamiętam, że były też osoby samotne i wyglądało to tak, że w autokarze i na postojach przyglądały się sobie, badały, zagadywały... i później wszystkie te osoby (w różnych grupkach, parach
) na miejscu spędzały czas wspólnie na plaży, czy przy winku.
Radzimy Ci jak i gdzie, ale mnie niepokoi co innego.
MarcinGW napisał(a):...mysle, czy taki wyjazd jeszcze bardziej mnie nie zdoluje...
Wynikałoby, że jakiegoś doła już
posiadasz , albo spodziewasz się, że Cię dopadnie na
przymusowym urlopie...
Poza tym treść Twojego posta zawiera tyle wątpliwości i negatywnego podejścia...
Jeżeli masz wątpliwości, czy ma to sens, to powiadam Tobie - bezwzględnie powinieneś gdzieś pojechać i odreagować