ally napisał(a):Rzym chodzi mi po głowie od dłuższego czasu
Myślałam też o tym kempingu ale nie jadę sama a z przyjaciółmi a oni wolą apartamenty (pokoje). Dodatkowo w "ekipie" jest 1,5 roczne dziecko więc taki apratmenat byłby lepszy.
Rzeczywiście te apartamenty są bardzo fajne ale i troszkę drogie. Mogę scierpieć coś do 100E. Ciekawa jestem czy z tej miejscowości nadmorskiej jest jakieś dobre połączenie do Rzymu???I czy rzeczywiście cny są niższe
Słuchaj ally,
może jednak warto poszukać czegoś w centrum, nie traci się czasu na dojazdy, a do Ostii pojechać sobie na wycieczkę.
W marcu ub.r. negocjowałem z pensjonatem giampy b&b, który znajduje się w pól drogi między dworcem Termini a S. Maria Maggiore, wynajecie pokoju 3 os. na 8 dni w sierpniu. Wtedy dostałem ofertę 75 E/dzień i było to chyba ciut mniej niż ceny, które oficjalnie wtedy oferwali na swojej stronie (w tym roku trójka w tym terminie jest za 85E) . Ostatecznie wyjazd do Włoch nie doszedł do skutku bo dyrekcja zarządziła wakacje w Cro .
Pozytywne info o tym pensjonacie znalazłem chyba na forum turystycznym gazeta.pl. Miałem też na oku hotel trochę dalej od centrum za 65E ale ostatnio bardzo podnieśli ceny więc nawet go nie podaję.