mysza73 napisał(a):Znowu zaczyna kropić ... ale dzięki temu wszystko jest podlane i widać wiosnę .
I się nie kurzyło.
Pozdrawiam,
Wojtek
mysza73 napisał(a):Wypatrujemy nawet jeden fajny pustostan i zastanawiamy się, po ilu latach stałby się nasz "przez zasiedzenie"
mysza73 napisał(a):No w każdym razie, jak kiedyś będę miała trochę wolnego grosza i będę kupować haus we Rzymie, to kupię właśnie na Awentynie
mysza73 napisał(a):marze_na napisał(a):Ot słoneczna Italia . Mit upadł .
Ale za tydzień dam jej jeszcze jedną szansę
longtom napisał(a):mysza73 napisał(a):A gdzie się przeniosłeś?
google+
mysza73 napisał(a):Nie wiem czy u Was fmix też kiepsko działa ... no ale spróbuję się z nim zmierzyć
mysza73 napisał(a):Tony, to zdjęcie robiłyśmy z myślą o Tobie , ale Twój telefon nie ogarniał mmsów od nas
marze_na napisał(a):Zaświeciło nam w sobotę, 12 marca. Piękne błękitne niebo w Ferrarze .
Modena w deszczu, Ravenna z ciężkimi chmurami. Bolonia ze dwa razy próbowała pokazać się ze słonecznej strony, ale generalnie też była spod znaku chmur i deszczu.
Ot słoneczna Italia . Mit upadł .
Potter napisał(a):Ciagle ktoś tu pomiata mym imieniem to chyba zabiorę głos... Ale bardzo nieśmiało, bo pomysłodawcą, trasotwórcą i w ogóle głównym KO - wcem imprezy była Mysza za co jej serdecznie dziekuję . Dodam może tylko, że wyprawa powinna mieć jeszcze dwa podtytuły, a mianowicie: " Dzisiaj to już padać nie będzie ..." oraz "Okulista mile widziany"
Aaaaa... To prawda, że Aga codziennie robiła śniadanie... . Ale co ja poradzę na to, że nastawiała se alarm w telefonie na 3.00 czy 4.00 rano i obdzwaniała pół rodziny żeby ta nie spóźniła się do pracy lub do szkoły . No i potem miała dużo czasu, bo słońce wstawało dopiero po 6.
Nie jest też prawdą, że nie scielilam łóżka, ale prawdą jest że zawsze byłam ostatnia
Tyle uwag na początek, ale obiecuję śledzić czy Mysza nie ściemnia .
piekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):Wypatrujemy nawet jeden fajny pustostan i zastanawiamy się, po ilu latach stałby się nasz "przez zasiedzenie"
To rozwieję Wasze wątpliwości:
zasiedzenie nieruchomości w dobrej wierze to tylko............20 lat, a w złej to .............30latek
Franz napisał(a):mysza73 napisał(a):Znowu zaczyna kropić ... ale dzięki temu wszystko jest podlane i widać wiosnę .
I się nie kurzyło.
Pozdrawiam,
Wojtek
piekara114 napisał(a):Muszę do RPO napisać, że to niesprawiedliwe, że brunetki muszą siedzieć w pracy, a blondynki się po R. platają, a potem mają jeszcze czas aby pisać relację z tego plątania
piekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):Wypatrujemy nawet jeden fajny pustostan i zastanawiamy się, po ilu latach stałby się nasz "przez zasiedzenie"
To rozwieję Wasze wątpliwości:
zasiedzenie nieruchomości w dobrej wierze to tylko............20 lat, a w złej to .............30latek
piekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):No w każdym razie, jak kiedyś będę miała trochę wolnego grosza i będę kupować haus we Rzymie, to kupię właśnie na Awentynie
Ale przed kupnem hoteliku w Cro czy już po
piekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):marze_na napisał(a):Ot słoneczna Italia . Mit upadł .
Ale za tydzień dam jej jeszcze jedną szansę
Próbuj, ale ja już Cię ostrzegałam, że tam wilgoć i wiatr lubią być....
Potter napisał(a):Ciagle ktoś tu pomiata mym imieniem to chyba zabiorę głos...
tony montana napisał(a):O co chodzi z tą twarzą w drzewie?
tony montana napisał(a):A Mysza oczopląsu z tego dzwonienia do rodziny nie dostała?
21monika napisał(a):Siadam i czekam aż cdn.
mysza73 napisał(a):Z tym ciągiem dalszym dziś może być kłopot, bo się z fmixem rozstaję a nowy muszę ogarnąć (a to w moim przypadku może chwilę potrwać )
mysza73 napisał(a):Z tym ciągiem dalszym dziś może być kłopot, bo się z fmixem rozstaję a nowy muszę ogarnąć (a to w moim przypadku może chwilę potrwać )
tony montana napisał(a):marze_na napisał(a):Zaświeciło nam w sobotę, 12 marca. Piękne błękitne niebo w Ferrarze .
Modena w deszczu, Ravenna z ciężkimi chmurami. Bolonia ze dwa razy próbowała pokazać się ze słonecznej strony, ale generalnie też była spod znaku chmur i deszczu.
Ot słoneczna Italia . Mit upadł .
Jaka Ferrara? Jaka Ravenna? Bolonia?
?!?!
Coś mnie ominęło? W TYM ROKU??? Jakaś relacja jest prowadzona?
rysiek_r74 napisał(a):mysza73 napisał(a):Z tym ciągiem dalszym dziś może być kłopot, bo się z fmixem rozstaję a nowy muszę ogarnąć (a to w moim przypadku może chwilę potrwać )
Ojojoj
Tylko żebyśmy za długo nie czekali
Janusz Bajcer napisał(a):mysza73 napisał(a):Z tym ciągiem dalszym dziś może być kłopot, bo się z fmixem rozstaję a nowy muszę ogarnąć (a to w moim przypadku może chwilę potrwać )
Może mniejszy kłopot będzie ze wstawianiem zdjęć do postów bezpośrednio z komputera/laptopa ...
marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Z tym ciągiem dalszym dziś może być kłopot, bo się z fmixem rozstaję a nowy muszę ogarnąć (a to w moim przypadku może chwilę potrwać )
Ogarniaj, ogarniaj, bo liczę, że pokażesz coś, czego w Rzymie nie widziałam .