Beata W. napisał(a):oby nas nie wywiało i nie padało
... dokładnie na to samo liczę ... ... a jak mają już być jakieś opady to proszę o wuchtę śniegu w Rzymie ... ...
Pozdrawiam.
tony montana napisał(a):Ja któregoś dnia uzupełnilem sporo stron ze zdjęciami MOJEJ Sycylii zimowej
Już chyba tylko kilka stron zdjeciowych się nie wyświetla.
Dziś, po rezygnacji z wyjazdu do Hiszpanii w lipcu, pomyślałem że nowe czasu wymagają niespotykanych rozwiązań - zrobię relacje z Północnej Hiszpanii dokąd planowałem jechać ale nie dojadę
Żegnajcie wakacje, żegnajcie wyjazdy
mysza73 napisał(a):Na Zatybrzu jest jeden z moich ulubionych kościołów w Rzymie ... w sumie nie wiem dlaczego właśnie ten ...
Bazylika Najświętszej Maryi Panny na Zatybrzu - Basilica di Santa Maria in Trastevere ...
tony montana napisał(a):Dziś, po rezygnacji z wyjazdu do Hiszpanii w lipcu, pomyślałem że nowe czasu wymagają niespotykanych rozwiązań - zrobię relacje z Północnej Hiszpanii dokąd planowałem jechać ale nie dojadę
Żegnajcie wakacje, żegnajcie wyjazdy
walp napisał(a):mysza73 napisał(a):Na Zatybrzu jest jeden z moich ulubionych kościołów w Rzymie ... w sumie nie wiem dlaczego właśnie ten ...
Bazylika Najświętszej Maryi Panny na Zatybrzu - Basilica di Santa Maria in Trastevere ...
Na Zatybrze nie dotarliśmy, ponieważ plany tamtego dnia zostały zaburzone przez strajk pracowników transportu miejskiego.
Basilica di Santa Maria in Trastevere - jeden z najstarszych rzymskich kościołów. Jeśli dojdzie do kolejnej wizyty w Rzymie, Zatybrze jest na górze listy.
marze_na napisał(a):Dużo radości sprawiałaś mi reaktywacją tego wątku.
Od Rzymu zaczęła się moja włoska fascynacja