longtom napisał(a):Jakoś bez wysiłku dojechałem dokońca
Dzięki.
... a ja myślałem Tomek, że Ty to dobiegniesz ... ... jednak rower jest niezastąpiony ... ...
Pozdrawiam.
Magdalena S. napisał(a):Bardzo miło mi się oglądało, czytało . Dziękuję
longtom napisał(a):Jakoś bez wysiłku dojechałem dokońcamysza73 napisał(a):Dzięki za wytrwanie do końca ...
Dzięki.
pzdr
Vjetar napisał(a):Kawał solidnej Relacji.
Jestem pod wrażeniem ilości zdjęć i piękna pokazywanych miejsc.
feniks7 napisał(a):mysza73 napisał(a): ... teraz zaatakuję Apulię ,
wylot 20 lipca
Tropami Tony'ego powiadasz
To ja w tym czasie będę po przeciwnej stronie.....Europy (nadszedł czas Polski )
pzdr f
słoma79 napisał(a):Mysza atakuj a ja w tym czasie znajdę gruby zeszyt na notatki
Potter napisał(a):No i już tak zupełnie na koniec dowód na to, że w przyszłości będziemy z Myszą robić wiochę z powodów innych niż ślepota .
mysza73 napisał(a):Teraz będziemy ... "udawać Greka"Potter napisał(a):No i już tak zupełnie na koniec dowód na to, że w przyszłości będziemy z Myszą robić wiochę z powodów innych niż ślepota .
Potter napisał(a):No i już tak zupełnie na koniec dowód na to, że w przyszłości będziemy z Myszą robić wiochę z powodów innych niż ślepota .
piekara114 napisał(a):Teraz już oficjalnie mogę Was powitać w klubie widzących (i wiedzących) lepiej
Beata W. napisał(a):Fajna relacja, mam nadzieję, że kiedyś mi się przyda jako przewodnik. Pozdrawiam
Co to za przewodnik, że takim opisami raczy?Potter napisał(a):... chciałam odwiedzić zachęcona takim oto opisem:
"W samym sercu rzymskiego getta, które notabene jest jednym z najstarszych na świecie, znajdziecie niepozorną kamienicę z małą zapuszczoną witrynką, która zapewne nigdy nie zwróciłaby waszej uwagi, gdyby nie kolejka, która często się przed nią ustawia… Jest to chyba jedyna cukiernia w mieście, która może sobie pozwolić na to, żeby nie mieć szyldu, mając przy tym wieczną kolejkę:)
Pasticceria Boccione, bo o niej mowa, ..................
piekara114 napisał(a):Co to za przewodnik, że takim opisami raczy?Potter napisał(a):... chciałam odwiedzić zachęcona takim oto opisem:
"W samym sercu rzymskiego getta, które notabene jest jednym z najstarszych na świecie, znajdziecie niepozorną kamienicę z małą zapuszczoną witrynką, która zapewne nigdy nie zwróciłaby waszej uwagi, gdyby nie kolejka, która często się przed nią ustawia… Jest to chyba jedyna cukiernia w mieście, która może sobie pozwolić na to, żeby nie mieć szyldu, mając przy tym wieczną kolejkę:)
Pasticceria Boccione, bo o niej mowa, ..................