mysza73 napisał(a):Nie wszyscy jeszcze wstali ...
Kolejny śpioch...
Pozdrawiam,
Wojtek
mysza73 napisał(a):ciąg dalszy
Docieramy do Piazza Navona, gdzie postanawiamy zrobić sobie ponad godzinną sjestę przy kawce i lodach ...
mysza73 napisał(a):ciąg dalszy
Zasłużyłyśmy, żeby coś zjeść ...
Ja wybrałam lazanię
..
..
Potter zamówiła canelloni ... ale tak szybko zjadła, że zdjęcia brak ...
kkra napisał(a):jak to wszystko widzę i czytam, to ja też chce do Rzymu
feniks7 napisał(a):godzina!? w jednym miejscu? nie w nocy i nie w łózku, to niesłychanie niespotykane u Ciebie mysza.
Czyżby nastąpiła chwilowa zmiana kierownika? (ups... kierowniczki)
feniks7 napisał(a):ps gonię, gonię... ale cały czas parę stron z tyłu jestem (a nie było mnie chwilkę)
pzdr f
feniks7 napisał(a):canelloni z...? taka lazania to w okolicach 5 czy 10E?
a smakowało? czy tylko dało energię ?
dzięki za elementy kulinarne
pzdr f
Potter napisał(a):A co do powrotu z tego miejsca na kwaterkę tramwajem to czy warto wspominać, że najpierw pojechałyśmy jeden przystanek w kierunku przeciwnym do zamierzonego ? ... Ot, dwie blondynki ...
mysza73 napisał(a):feniks7 napisał(a):godzina!? w jednym miejscu? nie w nocy i nie w łózku, to niesłychanie niespotykane u Ciebie mysza.
Wyczuwam tu nutkę szyderstwa ... ...
Magdalena S. napisał(a):Potter napisał(a):A co do powrotu z tego miejsca na kwaterkę tramwajem to czy warto wspominać, że najpierw pojechałyśmy jeden przystanek w kierunku przeciwnym do zamierzonego ? ... Ot, dwie blondynki ...
Jesteście mi niesamowicie bliskie... Tak się cieszę, że nie tylko ja to robię
maslinka napisał(a):To zdjęcie jest super! Esencja (wiosennych) wakacji - gorące promienie na mordkach, łapanie endorfin
Chyba się ładnie opaliłyście, co
feniks7 napisał(a):mysza73 napisał(a):feniks7 napisał(a):godzina!? w jednym miejscu? nie w nocy i nie w łózku, to niesłychanie niespotykane u Ciebie mysza.
Wyczuwam tu nutkę szyderstwa ... ...
nie.......no skądże.........
może odrobinę takiej przyjacielskiej