Andzia* napisał(a):Mysza takiego przewodnika jak Ty to tylko pomarzyć - więc wiesz - jak będziesz organizować kolejną wyprawę to wal śmiało ....
Magdalena S. napisał(a):Gdzie jest wejście na kopułę???
Kiedyś zabrali mnie tam rodzice. Potem trzy razy szukałam wejścia i NIGDZIE go nie ma
mysza73 napisał(a):Magdalena S. napisał(a):Gdzie jest wejście na kopułę???
Kiedyś zabrali mnie tam rodzice. Potem trzy razy szukałam wejścia i NIGDZIE go nie ma
Trzeba wejść przez bramki na Placyk ...,
dojść do bazyliki ... i na kopułę kierujemy się na prawo od wejścia do bazyliki, drogowskazy poprowadzą
Przynajmniej ryzyko telefonu o bombie będzie zminimalizowane... komu by się chciało pilnować, kiedy będzie ten jeden jedyny lot w roku....mysza73 napisał(a):Co Ty , autobusem do Rzymu mamy się tłuc ,
prywatny samolot se wynajmiemy , myślę że z radomskiego lotniska nie będzie z tym większego kłopotu
Z takim zdjęciami to uważaj, bo we Włoszech nie wolno policji ani żadnym służbom robić zdjęć w czasie pracy....mysza73 napisał(a):Było bardzo bezpiecznie ...
piekara114 napisał(a):Doczytałam resztę...Z takim zdjęciami to uważaj, bo we Włoszech nie wolno policji ani żadnym służbom robić zdjęć w czasie pracy....mysza73 napisał(a):Było bardzo bezpiecznie ...
A jak zdjęcie ulicy to wszystko ok. Tak tylko na przyszłość zwracam uwagę....mysza73 napisał(a):piekara114 napisał(a):Doczytałam resztę...Z takim zdjęciami to uważaj, bo we Włoszech nie wolno policji ani żadnym służbom robić zdjęć w czasie pracy....mysza73 napisał(a):Było bardzo bezpiecznie ...
Ale to było zdjęcie ... ulicy ,
poza tym to Potter robiła
Beata W. napisał(a):Mysza, jak masz jakieś miejscówki jeszcze na tą wyprawę to dopisz mnie proszę
A Radom oczywiście mi pasuje
21monika napisał(a):Mysza za przewodnika i bióro podróży może otworzyć.
elka21 napisał(a):Biuro podróży, to otworzymy My.
A myszę zatrudnimy jako przewodnika. Chyba będzie zadowolona siedząc cały czas w Rzymie