mysza73 napisał(a):Tylko deko droga ta impreza ...
... a ile ogrody kosztują ... ...
Pozdrawiam.
piekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):longtom napisał(a):Patrz, nie wiedziałem, że kasacja ma coś wspólnego ze sprawiedliwością.
Teraz to sprawiedliwość nie jedno ma imię ...renatalato napisał(a):A co Wam te schody tak odgrodzili , jak ja byłam to nie było gdzie tyłka posadzić
Remanent ... znaczy remont ,
a znając Włochów to jeszcze z rok im się zejdzie
Noż ty kurdę... chyba nigdy do tego Rzymu nie pojadę, jak fontannę skończyli to te schody zaczęli...
Sara76 napisał(a):Dwa razy w Rzymie byłam i doszłam do wniosku, że g...o widziałam, ale ja niestety z wycieczką byłam więc nie można się było rozłazić po zakamarkach, uliczkach i mysich dziurach. Jak ja Wam dziewczyny zazdroszczę tego Zatybrza i kopuły bazyliki...
mysza73 napisał(a):Tony, nic się nie chwaliłeś, że masz tam biznes ,
na afiszu jest, że "Tony da" ... nam niestety nikt nic nie dał
feniks7 napisał(a):mysza73 napisał(a):
Tony, nic się nie chwaliłeś, że masz tam biznes ,
na afiszu jest, że "Tony da" ... nam niestety nikt nic nie dał
nie chwalił się bo to jakiś ciemny interes ................. chyba jest
mysza73 napisał(a):Palmy też tam mają lichutkie ...
Zdradzę Wam pewien sekrecik (Tony i tak tu nie zagląda )
Takie palmy zyskały u nas miano "palma Tonowa" ... bo w tej Hiszpanii, to bidulek tylko takie palmy widział ...
...
kkra napisał(a):Mysza, zjawiskowe zdjęcia, az miło popatrzeć, widoczek na ogrody ładniutki,
ja byłam w ogrodach,ale nie kosztowało nas to tyle, mieliśmy przepustkę od mieszkającego tam księdza, który nas oprowadził
A bramki jest różnica.
21monika napisał(a):Można dopisać się do ekipy wyjazdowej następnym razem farbować się nie muszę.
maslinka napisał(a):Farbować się nie będę, chociaż kiedyś (bardzo krótko) byłam blondynką
Mam nadzieję, że mimo tego mnie weźmiecie
Lubię się włóczyć po mysich dziurach i uwielbiam Zatybrze
słoma79 napisał(a):21monika napisał(a):Można dopisać się do ekipy wyjazdowej następnym razem farbować się nie muszę.
Jak ekipa będzie tak rosła, to mysza będzie musiała prawko na autobus dorobić
Franz napisał(a):mysza73 napisał(a):Tu Potter zaczęła krzyczeć: "Open the door! Open the door!" ...
Chciała się przyłączyć do tyraliery.
Pozdrawiam,
Wojtek
tony montana napisał(a):
Właśnie mnie wczoraj Potter zawiadomiła, że imię me SZARGANE JEST....mysza73 napisał(a):Palmy też tam mają lichutkie ...
Zdradzę Wam pewien sekrecik (Tony i tak tu nie zagląda )
Takie palmy zyskały u nas miano "palma Tonowa" ... bo w tej Hiszpanii, to bidulek tylko takie palmy widział ...
...
tony montana napisał(a):MAUS
Tyle co ja ładnych palm w Iberii widział to nawet w SPLLITSKIEJ nie ma
Ja po prostu nie pokazuję ich na zdjęciach, coby ludziskom przykro nie było..