mysza73 napisał(a):...
Bazylika Św. Marii na Zatybrzu
wooow
nie ważna ilość, ważna jakość - tym się kieruj i tak trzymaj
pzdr f
piekara114 napisał(a):Noż ty kurdę... chyba nigdy do tego Rzymu nie pojadę, jak fontannę skończyli to te schody zaczęli...
słoma79 napisał(a):Potter napisał(a):Różne dziwne rzeczy się tu dzieją . Chyba muszę co nieco poprostować ... Ale dziś nie dam rady .... Ale jutro ? Kto wie ...
Czyli przerwa do jutra
FUX napisał(a):I Zamku Anioła nie zwiedziły, tylko przyziemne obżarstwo węglowodanowe było ważniejsze.
Ale macie ______________ ode mnie.....
kkra napisał(a):Pałac Sprawiedliwości bardzo okazały,
super zdjęcia, aż miło oglądać,
a jedzonko mniam, mniam- ślinka cieknie!
feniks7 napisał(a):mysza73 napisał(a):...
Bazylika Św. Marii na Zatybrzu
wooow
nie ważna ilość, ważna jakość - tym się kieruj i tak trzymaj
pzdr f
mysza73 napisał(a):Dalsze kroki skierowałyśmy na Janikulum ... Potter tradycyjnie jęczała, że "pod górę"
mysza73 napisał(a):Z Zatybrza na Janikulum mamy kilka kroczków ... a raczej schodków
Potter trochę pojęczała, ale wyboru zbytniego nie miała
mysza73 napisał(a):Kierujemy się w kierunku Zamku Anioła ... Potter musi odpocząć ...
mysza73 napisał(a):W ogóle cały Piazza Cavour prezentuje się pięknie
mysza73 napisał(a):Potter, weź coś napisz, bo mnie słów brak ...
mysza73 napisał(a):Prawda, że noski mają podobne
mysza73 napisał(a):Tego słonia przeoczyłam podczas mojego poprzedniego pobytu w Rzymie ...
Więc teraz koniecznie musiałam to nadrobić
Trochę się go naszukałyśmy, ale od czego jest polizia
mysza73 napisał(a):Palmy też tam mają lichutkie ...
Zdradzę Wam pewien sekrecik (Tony i tak tu nie zagląda )
Takie palmy zyskały u nas miano "palma Tonowa" ... bo w tej Hiszpanii, to bidulek tylko takie palmy widział ...
mysza73 napisał(a):Ja jak wiadomo potrafię tylko zapisać zdjęcie w postaci 2kg skrótu
mysza73 napisał(a):Potter wylookała, że na Pincio jest zegar wodny ...
mysza73 napisał(a):Złazimy z Pincio i kierujemy się już w stronę domu ... zciemnia się, a przecież mamy szlaban na szlajanie się po nocy ...
mysza73 napisał(a):Potter na zdjęciach robi dużą różnicę
Andzia* napisał(a):mysza73 napisał(a):Andzia* napisał(a):Rozmarzyłam się dziewczyny ......
Fajny ten Rzym, prawda
Oj prawda prawda, ach!!!!
Może następnym razem zabierzecie mnie ze sobą- dobra niech stracę - przefarbuję włosy.......
kmichal napisał(a):mysza73 napisał(a):Ogrody Watykańskie
... ogrody faktycznie prezentują się pięknie ... ... ...
Pozdrawiam.