Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

RZESZÓW-ORASAC...ile trwa podróż??

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Lilly
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lilly » 07.07.2005 17:52

Arjano
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arjano » 07.07.2005 18:43

Witam sąsiada lub sąsiadkę :-) U mnie dwa dni, bo śpię na Węgrzech pod granicą cro. A wybieram się w okolice Dubrovnika. Wyjeżdżam w niedzielę/poniedziałek (noc) 10/11.07. A Ty kiedy ? Jadę z dzieciakami (7 i 10 lat).
Arjano
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arjano » 07.07.2005 18:49

A jednak sąsiadkę :lol: Wyczytałem w innym poście koncówkę czasownika :wink: Kiedy więc jedziesz i czym ? Jakie autko, może się spotkamy w Orasacu ?

Nie znamy się? Rzeszów nie jest taki wielki... :D
Jasiek32
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jasiek32 » 07.07.2005 19:25

Witam
widze ze nie jestem sam na forum,ja jade tez w okolice Dubrovnika w niedziele :P Tylko nie moge powiedziec czy uda mi sie wszystko zalatwic do niedzieli,bo dopiero sie dowiedzialem dzisiaj ze mam urlop :wink: Mam honde civic,kolor granatowy,jade z zona i corka (7 lat),moze na siebie wpadniemy gdzies,pozdrawiam

ps.:jesli sie nie wyrobie do niedzieli to wyjazd w poniedzialek :D
Arjano
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arjano » 07.07.2005 19:35

Ja się już wyrabiam od tygodnia, jutro ostatni dzień do pracy i ...mógłbym jechać! Ale logistycznie - warto odpocząć, przeczekać falę weekendu i na spokojnie ruszyć w niedzielę. Jedziemy srebrnym focusem z boxem. Możesz spojrzeć www.mikula.rzeszow.net , w galerii nasze mordki, będziesz wiedział jak strasznie wyglądamy :-)
Lilly
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lilly » 08.07.2005 09:19

Fajnie ze sie spotkamy na kampie.
Ostatnio edytowano 11.07.2005 07:58 przez Lilly, łącznie edytowano 2 razy
Lilly
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lilly » 08.07.2005 09:23

To w koncu ile trwa podróż z przystankami i jesli sie jedzie przez BiH ??
IŻYK
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) IŻYK » 08.07.2005 09:55

Witma Rzeszowiaków
Ja jade 24.07 na Pelješac pewnie po raz 3 do Żuliany kilka zdjęć z zeszłego roku http://www.geo-plan.biz/CHORWACJA_2004_web/index.html
Co do podróży zawsze jeżdże przez Słowacje - Węgry - Chorwacja. Cała podróż to około 20-22 godz. w tym kilka przerw i lekkie spanko 2- 3 godz. na granicy Wegirsko - Chorwackiej . 2 lata temu wracałem nocą przez Bośnie i więcej tego nie powtorzę taniej ale dłużej co do widoków to w nocy ciężko podziwiać, nowa autostrada od granicy do Splitu jednak znacznie skraca czas.

Ten samochód Hondę Civic kilka razy widziałem na parkingu przed zelmerem czy to ten ??
Arjano
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arjano » 08.07.2005 16:53

Masz na myśli crx-a ? To ten :-)
Jasiek32
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jasiek32 » 09.07.2005 15:29

A jesli masz na mysli honde to nie ten :wink: moj mozna kolo WSK spotkac :lol:
Juz sie szykuje na calego,ale fajnie :P
Arjano
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arjano » 09.07.2005 15:37

Ja też. Ale chyba nie umiem boxu pakować :-)
Rany, jak ja kiedyś hondą crx jeździłem na Węgry z całym dobytkiem kempingowym? Teraz do focusa z boxem nie mogę się spakować, a biorę tylko najpotrzebniejsze rzeczy :lol: Auto siedzi na ziemi prawie...
Jasiek32
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jasiek32 » 10.07.2005 06:55

Lilly,jak bede na kempie w Orasac ,to ci rezerwuje miejscowke kolo mojego namiotu :wink: ,ja pojade przez Wegry i bede sie zatrzymywal na nocke lub dwie po drodze na wybrzezu ,poniewaz chcemy zaliczyc jak najwiecej ciekawych miejsc :lol: ale docelowo jade w okolice Dubrovnika :P
robert236
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) robert236 » 11.07.2005 14:15

Lilly napisał(a):To w koncu ile trwa podróż z przystankami i jesli sie jedzie przez BiH ??

Witaj Lilly :D
W tamtym roku jechalismy jakies 26 godz. co prawda nie z Rzeszowa z Debicy, ale to zadna roznica tylko 45 km.Jechalismy przez słowacje wegry i bosnie.Zatrzymalismy sie ze dwie godzinki nad ranem w bosni na krotka drzemke.Oczywiscie zatrzymywalismy sie tez cos przekąsić i na kawusie po drodze.Polecam goraco trase przez bosnie .......drogi dobre a widoki zapieraja dech w piersi :wink: Szkoda ze w tym roku jedziemy dopiero w sierpniu, bo moglibysmy połączyc sily i wyruszyc w zestawie kilku aut z Rzeszowa + Debica(bo widze ze Rzeszow zjednoczył sie na forum :D i bardzo fajnie)
Goraco pozdrawiam wszystkich rzeszowian i oczywiscie innych forumowiczow :D Robert
Jasiek32
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jasiek32 » 11.07.2005 16:16

robert ,fajnie by bylo zeby wszyscy w jednym okresie sie wybrali do Chorwacji :wink:
Ja juz sie pakuje i w nocy wyjazd :D ,moze spotkam gdzies ziomali :wink:
Pozdrawiam wszystkich,po powrocie sie odezwe :P
typ
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) typ » 11.07.2005 20:20

Zarówno trasa przez Węgry - Balaton i chorwacką autostradą jak i trasa przez BiH ma swoje plusy i minusy (albo jak to powiedział ktoś "plusy dodatnie i plusy ujemne").
Przez Węgry na pewno szybciej, ale jak jedzie się tamtędy któryś raz z kolei to trasa przez BiH - choć wolniejsza - jest bardziej "egzotyczna"....
Następna strona

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone