napisał(a) rich72 » 03.10.2006 18:19
rich72-nie podoba ci sie temat,to przeciez mozesz go omijac.Bo to co jest na zdjeciach, nie wiadomo pod jaka kategorje podłaczyć,ryby, czy zwierzęta
zupełnie Petris nie kapuję o co biega - zdjęcia jak najbardziej dotyczyły zwierzaków - była jaszczurka z Mostaru, jakiś alien z Hvaru i kilka innych które obiecuję wkleić. Te które widać absolutnie nie są mojego autorstwa, widzę je po raz pierwszy na oczy jak i ludzi na tych fotkach. Wynikać to może jedynie z faktu że serwis fotokonto jest do d... o czym niezwłocznie zamelduję adminowi tego serwisu. Tam każda fotka jak większość wie ma swój adres który wkleja się pomiędzy [img]a[/img] tak więc być może moje fotki gdzieś znikły a adresy zostały przydzielone właśnie tym.
Nawet nikogo tu nie przepraszam bo zero w tym mojej winy. Może oprócz tej że wybrałem jak wcześniej napisałem do d... serwis zdjęciowy.
Zmiana treści niniejszego postu!!!! właśnie zrobiłem przegląd galerii - brakuje co najmniej 18 zdjęć !!!!!
tamten post poprawię już przez imageshacka - mam w kieszeni 25 zł bo tyle chciałem zapłacić w najbliższych dniach za wykup 100Mb na rok na moją galerię na fotokoncie