widze w ofertach knajp rybe Brancin...Czy ona ma ości? jakie ryby zamawiac bez ości?
dzia
natuchna napisał(a):widze w ofertach knajp rybe Brancin...Czy ona ma ości? jakie ryby zamawiac bez ości?
dzia
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):natuchna napisał(a):widze w ofertach knajp rybe Brancin...Czy ona ma ości? jakie ryby zamawiac bez ości?
dzia
Brancin (vel lubin) to smaczna rybka; jak wyciągniesz "kręgosłup" w mięsie nie powinno już dużo zostać. Poza tym zawsze można poprosić, by kucharz wyfiletował rybkę (ale uwaga: nigdy nie jest to 100 % oczyszczenie z ości! - wyjmują kręgosłup).
Lubina łatwo obrać samemu.
Pozdrawiam
natuchna napisał(a):
ODP jakiej szukałem, jeszcze jakby Pani napisała jakie rybki wybierac nazwami, u nas najlepiej mi smakuje sandacz, łosoś, dorsz, makrela, wiec cos podobnego najlepiej
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne