Dziś postanowiłam się zrelaksować Spędziłam z Wami cały piątkowy wieczór;) Musiałam naładować baterie na weekend , który dla mnie jest pracowity;)
Nie miałam tej przyjemności , żeby czytać po odcinku a nie chciałam przeczytać byle jak dlatego zawitałam dopiero dziś;)
Opadła mi szczena nie wiesz nawet jak bardzo żałuję , że nie przeczytałam tej relacji dwa miesiące temu Mljet to jest dla mnie cud spełnienie marzeń i gdybym tylko przeczytała wcześniej moje wakacyjne plany uległyby zmianie . Ja już sie zakochałam od przedpierwszego wejrzenia dla mnie im bardziej dziko tym lepiej
Podziwiam Cię za Wiele rzeczy chylę czółko stawiam piwko mów co chcesz ale dla mnie wyprawy tym kajakiem Twój Stoicki spokój sflaczały kajak czy nie zawiesiły mi szczękę parę razy.
Piekne zdjęcia kościoła w Szyberniku jak mam już wyszczególniać ale poza tym Mljet wiedzie prym. Super się czytało lekkie pióro sama przyjemność;)Camp jest niestety nie dla mnie chyba jestem troche za leniwa ale mamy jedno wspólne hobby też gram w scrabble ihihih
Buziaki posyłam Wielkie Graciaki