Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

RWPG - Relacja Wiosłem Pisana Gdzieniegdzie :D

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
monia85
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) monia85 » 30.07.2010 14:25

Uwielbiam takie romantico wątki :hearts: :hearts:
Jeszcze, jeszcze :!: :wink:
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 30.07.2010 14:30

maslinka napisał(a):Hihi, wiedziałam, że Wam się spodoba tekst o "majstrowaniu" :lol: Taka mała prowokacja :wink:

Prowokatorka :)
longtom
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) longtom » 30.07.2010 16:12

maslinka napisał(a):Hehe, kusiliśmy los :wink: Ale wolałabym spotkać delfina, podobno "nawiedzają" te okolice. Niestety nie udało się.

Na Krku, sąsiedzi z campingu widzieli siedem na E od Baski. Kilka metrów od nich skakały. A ja tam przepływałem pół godziny wcześniej i nic nie widziałem :cry:
wir955
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) wir955 » 30.07.2010 16:39

No proszę... kilka dni spóźnienia, a tu już kilkanaście stron i dziesiątki czytelników.

Maslinko masz talent i... wzięcie :D

Dziś tylko 1-sze czytanie - trochę pobieżnie ale od jutra jeszcze raz, od początku - z namaszczeniem. Właśnie skończyłem rozpakowywanie, czyszczenie, wietrzenie, przepłukiwanie, etc .... , a do tak fascynującej relacji potrzebny inny nastrój.

Tuż przed wyjazdem do Cro trafiłem na Twój zwiastun, a w nim: i kajak, i Plejesac, i Mljet - "palce lizać" :lol:

Pozdrawiam.
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 30.07.2010 17:07

monia85 napisał(a):Uwielbiam takie romantico wątki :hearts: :hearts:
Jeszcze, jeszcze :!: :wink:

Jeszcze będzie romantycznie :wink:

longtom napisał(a):
maslinka napisał(a):Hehe, kusiliśmy los :wink: Ale wolałabym spotkać delfina, podobno "nawiedzają" te okolice. Niestety nie udało się.

Na Krku, sąsiedzi z campingu widzieli siedem na E od Baski. Kilka metrów od nich skakały. A ja tam przepływałem pół godziny wcześniej i nic nie widziałem :cry:

Ale czad! My niestety nigdy nie widzieliśmy w Cro delfinów :(

wir955 napisał(a):Maslinko masz talent i... wzięcie :D

Hehe, dzięki :D

Witaj, Wir. Wy w tym roku też z pontonem? :D Jak było w Lovište? Mam nadzieję, że Cię nie zniechęciłam (w tzw. zajawce tej relacji)... My daliśmy sobie spokój z tą miejscowością głównie ze względu na dojazd (kiepski szuter) i słaby punkt wypadowy do zwiedzania półwyspu. Ale sama miejscowość podejrzewam, że bardzo fajna i na pewno ma swoje zalety.

Rozpakuj się spokojnie, a potem... zaczynaj swoją relację :P Ja już się zapisuję :D
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 30.07.2010 17:55

hahah, majstrowanie :) może trzeba było posłuchać rady Chorwata :) hihi
nie było mnie dzień i już tyle stron..jak zwykle coraz ciekawiej się robi, jak miło z Toba podróżować i oglądać te wspaniałe widoczki :)
marsylia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marsylia » 30.07.2010 21:01

oj jak mi się marzy taka chorwacka pizza i karlovacko :hearts: :hearts: :hearts:
Ndrangheta
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ndrangheta » 31.07.2010 08:52

:papa:
Ostatnio edytowano 13.11.2010 10:17 przez Ndrangheta, łącznie edytowano 1 raz
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 31.07.2010 10:43

Czyżby maslinka nam zaspała i nic dziś nie wrzuci? :roll: :lol:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 31.07.2010 10:46

Cześć Roksa
maslinka napisał(a):W najbliższym czasie tempo się nieco zmniejszy, bo jutro wybywamy na cały dzień (i noc) na wesele mojej przyjaciółki. A w niedzielę nie wiadomo, o której wstaniemy :wink:

Chyba nie zaspała, ale już wyjechała.
Bo jutro to miała być właśnie dzisiejsza sobota :D
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 31.07.2010 10:49

A no tak, zwracam honor :)
Nie pozostaje nic innego jak czekać ;)
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 31.07.2010 10:52

Niech się zabawi, wyśpi, będzie miała siły pisać ...

A, tak przy okazji, cevapcici to nie z oślego mięsa? :wink:
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 31.07.2010 10:58

Teraz już wiadomo, po co osiołki się pasły obok konoby :twisted: i dlaczego cevapcici były takie świerze i smaczne :lol:
Bo nas maslinka zaraz ochrzani za jakieś rozmówki nie na temat ;)
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 31.07.2010 11:09

Jeszcze nie wyjechała, dopiero się przygotowuję, a to trochę trwa :wink: Ślub na szczęście o 15:00, więc zdążyłam się wyspać, po wczorajszym spotkaniu z Roksą :D

Następny odcinek będzie jutro :D

A Ty, Roksa, masz internet? Skąd klikasz?

:papa:
karolo5
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) karolo5 » 31.07.2010 21:16

Witam serdecznie :) z wielkim zainteresowaniem czytałem relacje kajakowej wyprawy kolezanki i postanowiłem skorzystać ze scenariusza napisanego wczesniej i sprawdzonego juz w 100%. Od dwóch miesiecy szukam czegoś co by mi odpowiadało i znalazłem! jakims cudem wpadłem tutaj a raczej na kajak koleżanki który przekonał mnie, co do wyboru miejsca i srodka lokomocji. serdeczne dzięki. ps stawiam tutaj pierwsze kroki. pozdrawiam wszystkich :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

RWPG - Relacja Wiosłem Pisana Gdzieniegdzie :D - strona 12
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone