elfik99 napisał(a):Ale kolory!!!!!!......
Wyjątkowo soczyste.
Pozdrawiam,
Wojtek
Maria z Pogórza napisał(a):Kiedy piszesz jakąś nazwę, pokazujesz zdjęcia, od razu wyświetlam sobie mapkę, gdzie to jest
To była chyba wyprawa pod znakiem wąwozów części Apuseni, bo nie wyobrażam sobie, że można było zobaczyć wszystkie za jeden wyjazd Kolory niesamowite, rudości takie, do tego czyste niebo ... i to wszystko całkiem niedaleko Cluj-Napoki, miasta, które wielokrotnie przeciągnęło nas po swoich ulicach, łącznie z romską dzielnicą, i straciliśmy sporo czasu,
Maria z Pogórza napisał(a):Najbardziej podobają mi się te polne drogi, z dala od głównych traktów, którymi można jechać i jechać ...
Franz napisał(a):Maria z Pogórza napisał(a):Kiedy piszesz jakąś nazwę, pokazujesz zdjęcia, od razu wyświetlam sobie mapkę, gdzie to jest
To była chyba wyprawa pod znakiem wąwozów części Apuseni, bo nie wyobrażam sobie, że można było zobaczyć wszystkie za jeden wyjazd Kolory niesamowite, rudości takie, do tego czyste niebo ... i to wszystko całkiem niedaleko Cluj-Napoki, miasta, które wielokrotnie przeciągnęło nas po swoich ulicach, łącznie z romską dzielnicą, i straciliśmy sporo czasu,
Plan obejmował znacznie więcej, ale wyjazd mi się istotnie skrócił.Maria z Pogórza napisał(a):Najbardziej podobają mi się te polne drogi, z dala od głównych traktów, którymi można jechać i jechać ...
W pewnym momencie jechałem nawet szczerym polem - na szczęście się dało.
Pozdrawiam,
Wojtek
Maria z Pogórza napisał(a):Przecudna okolica, białe skałki o niezwykłych kształtach wyrastające prosto z ziemi, pewnie ciekawie tam jest także wiosną.
Dla mnie to skalniak w skali makro ... bo natura jest najlepszym architektem krajobrazu