Prześlicznie........
Maria z Pogórza napisał(a):Doświetlam się przy tych zdjęciach krajobrazy rewelacyjne, widzę nawet fajną szutrówkę.
Maria z Pogórza napisał(a):Niech już nawet będą te jesienne rudości
Maria z Pogórza napisał(a):Tak się zastanawiam, Wojtku ... które góry ukochałeś najbardziej?
Maria z Pogórza napisał(a):Wojtku, nazwij te góry czy to aby Karpaty????? one mają różne oblicza …
Maria z Pogórza napisał(a):Znasz wąwóz Intregalde? Poiana Narciceilor w Raicani? ...
Góry Tarcau, kraina stromych strzech
Maria z Pogórza napisał(a): ... tam wrócimy.
Wiesz dlaczego?
Spotkaliśmy po drodze pasiekę z ulami w kształcie koszek oblepionych gliną, kierunek Mogos ... jejku! przenieślibyśmy ich trochę na nasze Pogórze
Maria z Pogórza napisał(a):W tej chwili dobyliśmy win z naszego loszku.
To Babanu ...dobre, o głowie pogadamy juto ... zawsze byłam przeciw winom w plastiku ... nie jest złe l ... ha!
Maria z Pogórza napisał(a):kominek rzuca ogniem, w tle muzyczka ... <…>
A ja słucham folklor ... mój ulubiony
Maria z Pogórza napisał(a):Dziś mogę powiedzieć, że całkiem niezłe to wino
A skoro to wątek rumuński, to należy chwalić wina rumuńskie
Maria z Pogórza napisał(a):Wracając do gór Trascau, najbardziej nam się spodobała wioseczka Ramet wysoko w górach, ale i tam wkracza powoli nowe; wieże z antenami, nowoczesne dacze w towarzystwie tych stromych strzech rodem ze skansenu, jednak okolica bajeczna.
elak2000 napisał(a):Widoki bardzo piękne. A jak cenowo ? Wybieram się do Rumunii w przyszłym roku i zastanawiam się na jaki wydatku muszę się przygotować ?