Gandalf Biały napisał(a):Podobnie jak Piotr zaglądam nie zapominając o pięknych Karpatach w Twoim obiektywie ...
Zrobię może jutro inwentaryzację strat w tym wątku.
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz napisał(a):bernidi napisał(a):Mikeee napisał(a):Ja spotkałem na drodze transfogarskiej w nocy DWA osobniki w w odstępie 20 minut
Ja tylko w zagajniku natrafiłem na jego świeżą, parującą... kupę.
W Rumunii osobiście spotkałem tylko raz, jeszcze w latach studenckich - siedział w jagodach i się obżerał.
Strachu napędziła mi niedźwiedzica w Macedonii - ale i tak zdążyłem jej fotkę pstryknąć (zamieszczona w tamtym wątku).
Pozdrawiam,
Wojtek
Maria z Pogórza napisał(a):W połowie września mieliśmy nieoczekiwane spotkanie z niedźwiedziem u podnóża gór Ciucas w stronę Buzau, przy wodospadzie Urlatoarele. Miś był z jednaj strony wodospadu, a ja z drugiej ... najpierw trzęsące się ręce przy robieniu zdjęć, walące serce w piersi, a potem jak film przyrodniczy, patrzyliśmy jak otrząsa orzechy z leszczyny, wspina się na świerczki, wreszcie wyszedł na bardziej otwartą przestrzeń. Oglądaliśmy się co chwilę za siebie, czy i stamtąd nie nadchodzi jakiś osobnik
Maria z Pogórza napisał(a):Zaglądam, zaglądam cały czas, tylko tak po cichutku, do różnych wątków, ale Rumunia moja najukochańsza
Chciałam wstawić zdjęcia, ale jakiś ostrzegawczy napis "na czerwono" mi nie pozwolił i musiałam wykasować wszystko.
Janusz Bajcer napisał(a):Maria z Pogórza napisał(a):Zaglądam, zaglądam cały czas, tylko tak po cichutku, do różnych wątków, ale Rumunia moja najukochańsza
Chciałam wstawić zdjęcia, ale jakiś ostrzegawczy napis "na czerwono" mi nie pozwolił i musiałam wykasować wszystko.
Witam.
Pewnie wstawiałaś zdjęcia z zewnętrznego serwera/hostingu jako linki, a masz mało postów.
Spróbuj jak załącznik do postu bezpośrednio z Twojego komputera.
Janusz Bajcer napisał(a):Pewnie wstawiałaś zdjęcia z zewnętrznego serwera/hostingu jako linki, a masz mało postów.
Maria z Pogórza napisał(a):Zaglądam, zaglądam cały czas, tylko tak po cichutku, do różnych wątków, ale Rumunia moja najukochańsza
Maria z Pogórza napisał(a):Przepraszam, trochę nie ogarniam tego dodawania zdjęć na forum, wskakują mi nie tam, gdzie nie trzeba, albo się dublują, ale ogólny obraz ze spotkania z ursulem jest
Franz napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Pewnie wstawiałaś zdjęcia z zewnętrznego serwera/hostingu jako linki, a masz mało postów.
Janusz - jak zwykle - niezawodny.Maria z Pogórza napisał(a):Zaglądam, zaglądam cały czas, tylko tak po cichutku, do różnych wątków, ale Rumunia moja najukochańsza
Doskonale Cię rozumiem. Właśnie też wróciłem z Rumunii.
A spotkanie z miśkiem fajne. Adrenalinę podnosi, ale świetnie, że Ci się udało go obiektywem uchwycić!
Pozdrawiam,
Wojtek
Janusz Bajcer napisał(a):Maria z Pogórza napisał(a):Przepraszam, trochę nie ogarniam tego dodawania zdjęć na forum, wskakują mi nie tam, gdzie trzeba, albo się dublują, ale ogólny obraz ze spotkania z ursulem jest
Jedno zdublowane dwa razy dodane usunięte.