Franz napisał(a): Przez moment się zastanawiam, czy to jest dobre miejsce na śnaidanie. Hmm, miejsce świetne, ale... pora jeszcze zbyt wczesna.
Kto by tak rano jadł. Ale dobrze jest czegoś się napić...
Widoki i pogoda marzenie...
Pozdrawiam Wojtek.
Franz napisał(a): Przez moment się zastanawiam, czy to jest dobre miejsce na śnaidanie. Hmm, miejsce świetne, ale... pora jeszcze zbyt wczesna.
bernidi napisał(a):Kto by tak rano jadł.
Mikeee napisał(a):Ty jednak miałeś lepszą pogodę...
Franz napisał(a):Jak ja już dawno nie byłem w Rumunii...
bernidi napisał(a):Wiele kierunków ma większe priorytety ale wykluczyć Rumunii się nie da.
piotrf napisał(a):Wojtek ma rację - Rumunii wykluczyć się nie da . . . tak jak nie da się pominąć Micka Jaggera , rolling Stones i całej reszty . . .
Franz napisał(a):Jakoś... zapomniałem o tym wątku...
piotrf napisał(a):To może chociaż pamięć mam lepszą od Ciebie bo o tym wątku nie zapomniałem . . .
piotrf napisał(a):Czekam jednak cierpliwie , wierząc że znajdziesz kiedyś czas i nie poganiam , bo po awarii masz przecież strasznie dużo pracy w innych wątkach . . .
piotrf napisał(a):Franz napisał(a):Jakoś... zapomniałem o tym wątku...
To może chociaż pamięć mam lepszą od Ciebie bo o tym wątku nie zapomniałem . . .
Czekam jednak cierpliwie , wierząc że znajdziesz kiedyś czas i nie poganiam , bo po awarii masz przecież strasznie dużo pracy w innych wątkach . . .
Pozdrawiam
Piotr