piotrf napisał(a):Asiu , z Gilau macie dwie drogi na Padis dla normalnych samochodów
<...>
Dla odważnych jest jeszcze droga <...>
Jechałeś może którąś z nich?
Pozdrawiam,
Wojtek
piotrf napisał(a):Jak się uda namówić Agnieszkę , to końcem maja sprawdzę jak jest teraz
Franz napisał(a):JoannaG napisał(a):Franz, piotrf bardzo Wam dziękuję za informację
Mam nadzieję, że podzielisz się najnowszymi wieściami i zdjęciami, jeśli wyprawa dojdzie do skutku - czego Wam życzę.
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz napisał(a):Drogę od Pietroasy wspominam jako - po tej pod Monte Cinto na Korsyce - najgorszą. Ciekaw jestem, jak teraz się nią jedzie...
JoannaG napisał(a): O ile wszystko się dobrze poukłada... mam ostatnio małe problemy pracowe, mam nadzieję, że przejściowe...
piotrf napisał(a):"Fronterowcy" twierdzą , że droga z Pietroasy też była remontowana i . . . "nawet Kangoorem dasz radę". . . , ale wolę sprawdzić
marinik napisał(a):W niniejszym wątku jestem właściwie dopiero przy dziesiątej stronie
tercja napisał(a):po tak obszernej, ciekawie napisanej lekturze, okraszonej przepięknymi zdjęciami widoków i ciekawych miejsc, trudno jest się tam nie wybrać