Zostało już tylko ostatnie podejście.
tercja napisał(a):zadziwia mnie to ciągłe słońce towarzyszące Ci w wędrówkach te wspaniałe widoki! Co ja się tutaj nawzdycham
te kiero napisał(a):Przyjemne jeziorko z odbitym kolorem nieba, w sam raz na ochłodę po długiej wędrówce
Ural napisał(a):Nie byłem bo po górach nie chodzę i nie pociągają mnie po za oglądaniem ich z daleka.
Ural napisał(a):Skąd ty bierzesz siły na liczne wyprawy. Ćwiczysz Jogę....... czy inaczej się przygotowujesz.
Ural napisał(a):Nie cierpisz tłumów i bywania na salonach.
Franz napisał(a):te kiero napisał(a):Przyjemne jeziorko z odbitym kolorem nieba, w sam raz na ochłodę po długiej wędrówce
Myślisz o kąpieli? Ochłoda byłaby radykalna, wręcz szokująca.
te kiero napisał(a):morsem nigdy nie byłem, jedynie coś próbowałem pisać w morse'a
te kiero napisał(a):ochłoda twarzy i karku, zwykle tak robię, gdy widzę ładny, czysty zbiornik, a to jeziorko mi na taki wygląda
JoannaG napisał(a):Mam jeszcze pytanie dotyczące jednego z pierwszych postów, Gór Zachodniorumuńskich, dokładnie Twierdzy Ponoru. Na zdjęciach wygląda imponująco, a ponieważ pierwsze 3-4 dni planujemy spędzić w okolicach Klużu, bardzo chcielibyśmy się tam wybrać Na zdjęciach widziałam, że po drodze są liny, drabinki, stąd pytanie czy 5-latka da radę ? Trudno się tam wchodzi?
No i dokąd najlepiej dojechać, gdzie zostawić samochód. Planujemy mieszkać na kempingu w Gilau (koło Klużu).