ASIULA HK napisał(a):Franz napisał(a):podrzuciłem google'owi "dziką krainę" i dostałem 4160 wyników
No zobacz...jaki ten wujek mądry
Zatem Dzika kraina pozostanie tajemnicza.
Chociaż... coś mi się konotacje z polityką nasuwają.
Pozdrawiam,
Wojtek
ASIULA HK napisał(a):Franz napisał(a):podrzuciłem google'owi "dziką krainę" i dostałem 4160 wyników
No zobacz...jaki ten wujek mądry
piotrf napisał(a):Gdy widzę taką dolinkę , to mam przeważnie chęć/zamiar do niej wejść i popatrzeć na okalające ją skały z jej dna , tylko wtedy szkoda mi się robi osiągniętej wysokości .
Czy ktoś tak jeszcze ma , czy to tylko mój bzik
piotrf napisał(a):Ze szczytów widok jest rozległy , piękny , ale w połowie góry ( gdy schodzimy , bo podczas wejścia myślimy o zdobyciu szczytu ) mamy widok w dolinę , ale również na szczyt , gdy tylko odwrócimy wzrok .
Moim zdaniem w tym miejscu widać najlepiej tą niesamowitą , majestatyczną potęgę góry .
DarCro napisał(a):Ja tam nawet i wolę dolinki jeśli jest dużo różnorodnej flory.
Franz napisał(a):
Niektórzy mordują się, wchodząc na szczyt, by stamtąd wreszcie spojrzeć w doliny. Ja się cieszę widokami, jakie oferuje cała trasa.
piotrf napisał(a):Dobrze , że to napisałeś , bo to potwierdza moje twierdzenie , że nawet jak nam się nie uda zdobyć szczyt z różnych , niezależnych często od nas przyczyn - warto wędrować i podziwiać świat z każdej perspektywy