mysza73 napisał(a):ustalenie w których wątkach coś przez noc naskrobałeś ,
W nocy to ja śpię.
Wczoraj pchnąłem do przodu wątki: Alpy, Bośnia i Hercegowina, Po obu stronach Pierenjów, Czarnogóra.
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz napisał(a):Wczoraj pchnąłem do przodu wątki: Alpy, Bośnia i Hercegowina, Po obu stronach Pierenjów, Czarnogóra.
Pozdrawiam,
Wojtek
kaszubskiexpress napisał(a):Przyznaję się bez bicia, że chwilę czasami muszę pomyśleć, gdzie z Wami podróżuję czytając i oglądając Wasze relacje.
Franz napisał(a):Prolog
Za nią wreszcie mogę przyspieszyć i… stop. Patrol. Drogówka. Suszarka. Pech…
....
Teren zabudowany. A ile miałem? – pytam. O 27 za dużo. Wzdycham głęboko – tak wolno jadę, a jednak zbyt szybko. Panowie mundurowi wypytują, a ja zaspokajam ich ciekawość. Do Rumunii. Nie, nie do pracy, w góry. Gdzie pracuję? Tu również odpowiadam zgodnie z prawdą. Popatrzyli po sobie, kiwnęli głowami i oddali mi dokumenty.
kaszubskiexpress napisał(a):Przyznaję się bez bicia, że chwilę czasami muszę pomyśleć, gdzie z Wami podróżuję czytając i oglądając Wasze relacje.
Franz napisał(a): ... Ale spieszmy się opisywać wyjazdy - tak szybko nadchodzą...
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz napisał(a):A to te same Karpaty, które masz blisko domu, tylko bardziej... Południowe.
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz napisał(a):Nie wiem, jak to się stało, ze nie widziałem Twojego wpisu - przepraszam, Piotrze.
dangol napisał(a):
Bardzom ciekawa, cóż to za inspiracja z mej strony?
Jakiś spacerek po Fogaraszach masz na myśli?