piotrf napisał(a):Mnie się podobają jedne i drugie .
Wiosenne kolory , kolory jesieni , kolorowe rumuńskie miasta , miasteczka i wsie - kolorowy świat
Jest nas dwóch.
Pozdrawiam,
Wojtek
dangol napisał(a):Co najmniej troje .
To, że się nie odzywam po każdym nowym odcinku, wcale nie oznacza, że nie zaglądam i nie cieszę się z każdej nowej porcji fotek.
Franz napisał(a):dangol napisał(a):Co najmniej troje .
To, że się nie odzywam po każdym nowym odcinku, wcale nie oznacza, że nie zaglądam i nie cieszę się z każdej nowej porcji fotek.
Zawsze mogę wybrnąć, twierdząc, że liczyłem facetów.
Pozdrawiam,
Wojtek
dangol napisał(a):Franz napisał(a): Jest nas dwóch.
Co najmniej troje .
Franz napisał(a):Zawsze mogę wybrnąć, twierdząc, że liczyłem facetów.
Pozdrawiam,
Wojtek
mysza73 napisał(a):Myszom też się tu podoba .
Kenik napisał(a):Wojtek, mnie już wstyd, że się tak rozdziawam na Twoje relacje, ale jak już robisz jakieś wyliczajki to mnie zawsze doliczaj
Kenik napisał(a):Tu zgłaszam kategoryczny sprzeciw ... co to za liczenie samych facetów ?
Franz napisał(a):mysza73 napisał(a):Myszom też się tu podoba .
A bardziej w miejskich klimatach? Czy raczej na górskich łąkach?
Bo miasta tu się na jakiś czas skończyły...
Franz napisał(a):Niee... no, chyba nie zawsze? Nie powiesz chyba, że interesuje Cię każdy rodzaj turystyki, który na forum prezentuję.
Pozdrawiam,
Wojtek
mysza73 napisał(a):Na co dzień jestem myszą miejską ,
ale w wakacje zmieniam się w polną .
Kenik napisał(a):Nie zaspokajasz jednak mojej ciekawości w pełni ... brak mi żeglowania, ale z tego co czytam to nie Twoja domena.
weldon napisał(a):To dolne zdjęcie to bardziej amfiteatr niż cerkiew.
No, chyba że się umówimy, że te skały to ikonostas a ta szczelina to carskie wrota