piotrf napisał(a):Franz napisał(a):[
Mają tych ruin w 3D... A wiele naprawdę pięknych.
Przez cztery i pół roku mieszkałem tam i właściwie co drugi weekend włóczyłem się samochodem po takich miejscach - widziałem wiele z nich , ale zostało chyba więcej do zobaczenia
Pozdrawiam
Piotr
Franz napisał(a):Anglii?
Oo! Świetnie! Ja mam właśnie zamiar pokazać małe co nieco z Anglii, ale bez hafcików.
Pozdrawiam,
Wojtek
Kenik napisał(a):
A pokazałeś tutaj może co nieco bo chętnie bym poczytała.
Kenik napisał(a):To kalendarium wygląda nadzwyczaj świeżo. Aż mi się nie chce wierzyć, że to już kilkanaście lat zapuszczenia.
Kenik napisał(a):No to ja chętnie poczytam bo pewnie jeszcze nieraz tam zawitam. Ale jakbyś zamiast hafcików miał jakieś ogrody to również bardzo chętnie.
Natomiast jeżeli będzie coś o tamtejszych górkach czy jaskiniach to z pewnością moja córka poczyta z jeszcze większym zainteresowaniem.
piotrf napisał(a):
Na relację z Wielkiej Brytanii nie ma czasu , bo chociaż materiału trochę by się znalazło od białych klifów po Mur Hadriana , a nawet dalej na północ , to 90 % znajduje się na filmach , a pozostałe 10 % to fotki raczej osobiste .
Pozdrawiam
Piotr
Franz napisał(a):Gór, jaskiń... nie będzie. To był "mountain free" wyjazd. Ogrody jakieś się napatoczyły.
Zamków, klasztorów, ruin, wnętrz rezydencji - trochę będzie.
Pozdrawiam,
Wojtek
kaszubskiexpress napisał(a):kulka53 napisał(a): Nie wszędzie oczywiście byłem, ale uważam, że starówka Gdańska jest najpiękniejsza
NO BA !!!!
Kenik napisał(a):Ale póki co to zachorowałam na Sibin czytając Twoją i nie tylko Twoją relację. Katedra św. Trójcy perełka
Kenik napisał(a):Od strony jeziora to komarzyce tną. Nie wątpię, że i z drugiej strony można wzrok uspokoić jakowymś wzgórkiem.