Franz napisał(a):Lidia K napisał(a):Dlatego poruszyłam problem tu, w relacji rumuńskiej, chociaż również w innych jego relacjach zdjęcia wyglądają czasami dokładnie tak samo.
A mogłabyś mi jeszcze dalej pomóc i wskazać z grubsza, które zdjęcia w których wątkach też tak kiepsko u Was wyglądają? Może i tam bym coś spróbował poprawić.
Wojtku, po pierwsze przepraszamy za rozpoczęcie tej dyskusji tu na forum, najwyraźniej zdecydowana większość zaglądających do Twoich relacji nie zauważyła żadnej zmiany w wyglądzie zamieszczanych zdjęć, albo też nawet jeżeli, w ogóle nie jest to istotna sprawa. Dla nas była.
Mogliśmy zwrócić się do Ciebie mailowo bo rzeczywiście ostatnie strony to dyskusja nie związana z tematem relacji.
Po drugie, odpowiadam za Małgosię która właśnie pakuje rzeczy niezbędne do wyjazdu i trochę jest zajęta, ale oboje zdanie mamy takie samo.
Jak już pisałem, we wszystkich Twoich wątkach jakiś czas temu zdjęcia zaczęły wyglądać inaczej. Czasem jest lepiej, mniej rzuca się to w oczy, czasem gorzej, czasem w danej serii zdjęć jedno jest wyraźnie gorsze od pozostałych, czasem wszystkie są jak dla nas "dziwne" . Co utkwiło nam w pamięci najbardziej... przede wszystkim Zavratnica , ale też relacja cypryjska , końcówka relacji z Korsyki, tu w Rumunii, czasem w Pirenejach. Ogólnie było tego bardzo dużo.
Dlatego może lepiej byłoby skończyć temat zdjęć w tym wątku, i, jeżeli chcesz, przejść do kontaktu pozaforumowego. Z tym, że do wyjazdu pozostało nam kilkanaście godzin, więc Małgosia odpisze po długim weekendzie. Mail do niej jest w profilu.
Pozdrawiamy
M i P