Cześć Michał , fajnie że nadajesz , teraz jasne jest dla nas dlaczego tak długo Cię na forum nie było
Czeam na więcej
Pozdrawiam
Piotr
piotrf napisał(a):Cześć Michał , fajnie że nadajesz , teraz jasne jest dla nas dlaczego tak długo Cię na forum nie było
Czeam na więcej
Franz napisał(a):Po prostu cudnie...
elfik99 napisał(a):Ślicznie!!!!!
Będę tutaj zaglądała.......
marze_na napisał(a):Nie żałuj zdjęć w relacji, bo u mnie góry wyżej niż lazury .
Mikeee napisał(a):spadają na nas pierwsze krople deszczu.
Mikeee napisał(a):W momencie gdy napełniamy butelki wodą do szlabanu podjeżdża trzech hałasujących motocyklistów na crossach. Otwierają szlaban i jadą dalej
Mikeee napisał(a):W momencie gdy napełniamy butelki wodą do szlabanu podjeżdża trzech hałasujących motocyklistów na crossach. Otwierają szlaban i jadą dalej
Za chwilę podobny manewr robi kierowca terenówki. Zastanawiamy się jak daleko jeszcze do miejsca, gdzie pojazdy zmotoryzowane nie mają prawa wjazdu?
marze_na napisał(a):Widoczki niezmiennie cieszą oczy . Wiele kadrów przywodzi mi na myśl ukochane bieszczadzkie połoniny .
kulka53 napisał(a):Mikeee napisał(a):spadają na nas pierwsze krople deszczu.
czyli prognoza nie do końca się sprawdziła... a widoki były przepiękne .
kulka53 napisał(a):Oj, dawno już nie wędrowaliśmy po górach
elfik99 napisał(a):Na pierwszym zdjęciu widać, że macie większą jadalnię od sypialni.....
Franz napisał(a):Mikeee napisał(a):W momencie gdy napełniamy butelki wodą do szlabanu podjeżdża trzech hałasujących motocyklistów na crossach. Otwierają szlaban i jadą dalej
Tiaa... od razu przypomina mi się to...
marze_na napisał(a):Mikeee napisał(a):W momencie gdy napełniamy butelki wodą do szlabanu podjeżdża trzech hałasujących motocyklistów na crossach. Otwierają szlaban i jadą dalej
Za chwilę podobny manewr robi kierowca terenówki. Zastanawiamy się jak daleko jeszcze do miejsca, gdzie pojazdy zmotoryzowane nie mają prawa wjazdu?
A może formalny zakaz jest, tylko z jednej strony nikt go nie egzekwuje, a z drugiej nikt nie przestrzega.
piotrf napisał(a):marze_na napisał(a):Wiele kadrów przywodzi mi na myśl ukochane bieszczadzkie połoniny .
Marzena , w porównaniu z Bieszczadami Rumunia ma tych połonin mnóstwo
piotrf napisał(a):Co do offroadowych dróg - w tym kraju ( podobnie jak w Albanii ) jest eldorado , co daje możliwości , ale psuje ogólny obraz dla tych , którzy preferują trekking Coś za coś
Na całe szczęście mnogość miejsc i tras powoduje , że ta sytuacja jeszcze "nie boli" . . . chociaż czasem drażni
Kilka górek ( i nie tylko ) zaliczyłem na czterech kołach i wiem , że dla wielu osób jest to jedyna możliwość zobaczenia tych miejsc własnymi oczami z tej perspektywy . . .