FUX napisał(a):Swoje dolegliwości menstruacyjne także opiszesz?
..i se nie poczytasz....
FUX napisał(a):Jeszcze relację z imienia i nazwiska na fejsa wrzuć, ale najpierw puknij się w ścianę....
..wujek dobra rada..
ogólnie to..ehhhhh szkoda gadać..
agnieszka b-g napisał(a):Ochłonęłam i pominę milczeniem post tego Pana.
Nie zniżę się do tego poziomu wypowiedzi.
agnieszka b-g napisał(a):Ochłonęłam i pominę milczeniem post tego Pana.
Nie zniżę się do takiego poziomu wypowiedzi.
Dzięki za wsparcie.
Lednice napisał(a):agnieszka b-g napisał(a):Ochłonęłam i pominę milczeniem post tego Pana.
Nie zniżę się do tego poziomu wypowiedzi.
No i dobrze, relacja zapowiada się ciekawie
No, ale na przyszłość nie zaszkodzi jednak nie pisać o problemach typu rzyganie
agata26061 napisał(a): Fuxem się nie przejmuj, bo on wiecznie taki niezadowolony. Olej go a na pewno tutaj będziesz miała rzesze fanów, bo super napisałaś poprzednią część
agnieszka b-g napisał(a):Podróże niosą ze sobą różne doświadczenia. Także te "gastryczne".
Do dziś śmiejemy się z tych perypetii, a pierwszym prześmiewcą jest właśnie nasz syn, który co rusz straszy nas, że podje jagódek.
Jeśli ktoś jest bardzo wrażliwy, to niech nie czyta albo czyta ze zrozumieniem i pojmie konwencję, w której piszę.
Nie chodzi tu o opis choroby dziecka, ale o zamieszanie, jakie wywołują takie sytuacje, o ich dynamizm i, gdy się patrzy z boku, śmieszność.
Pozwólcie, że będę pisała, jak chcę.
agnieszka b-g napisał(a):Podróże niosą ze sobą różne doświadczenia. Także te "gastryczne".
Do dziś śmiejemy się z tych perypetii, a pierwszym prześmiewcą jest właśnie nasz syn, który co rusz straszy nas, że podje jagódek.
Jeśli ktoś jest bardzo wrażliwy, to niech nie czyta albo czyta ze zrozumieniem i pojmie konwencję, w której piszę.
Nie chodzi tu o opis choroby dziecka, ale o zamieszanie, jakie wywołują takie sytuacje, o ich dynamizm i, gdy się patrzy z boku, śmieszność.
Pozwólcie, że będę pisała, jak chcę.
FUX napisał(a):Wystarczyło, że zrobiłabyś edycję tychże i byłoby po sprawie.
Skopiuj ten swój tekst, zweryfikuj, ja później treść wyrzucę i bedzie po temacie.