Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rumunia-Macedonia-Albania-Czarnogóra 2012

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
anazaw
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) anazaw » 20.03.2013 09:40

piotrf napisał(a):Aniu , dziękuję :D
Tym Drvengradem Mecavnikiem poprawiłaś mi i tak już wielki apetyt na ponowne odwiedziny w Serbii .
Przejazd wąskotorówką obowiązkowy 8)

Pozdrawiam
Piotr

Sam sobie poprawiam humor nieustannie myśląc o kolejnych wrześniowych podróżach;) Serbia też mi chodzi po głowie, bo byłam tam tylko przejazdem...
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 20.03.2013 10:40

My również w Serbii tylko przejazdem , podobnie jak w innych krajach ( również Chorwacji ) podczas wszystkich naszych wyjazdów po 2008 roku :wink:

Strasznie dużo uzupełnień przed nami 8)

Pozdrawiam
Piotr
mwxx
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) mwxx » 21.07.2013 15:56

witam anazaw !!
własnie wróciłem z kolejnej bałkańskiej włóczęgi i przypomniałem sobie Twą relację którą czytałem,
zatrzymałem się właśnie w hotelu Selvio będąć w Albanii i Sarandzie o którym pisałaś,trafione miejsce, spokój, duża pusta plaża, i niespieszna grecka atmosfera hotelowej obsługi :) też ma swój urok, i oczywiście widok na Korfu i Sarandę miejsce godne polecenia
zatrzymałem się też w Ochryd wracając przez Macedonę, niestety opisywany apartament Rosa był zajęty, ale gospodarz skierował mnie do sąsiada obok - lokal zaraz przy wejściu na drewniany deptak, też świetny,
aha dojazd do apartamentu Rosa gdzie trafiłem około godz. 21 bezcenny, wśród wąskich uliczek i spacerowiczów,
ale lokalizacja idealna,

oczywiście Pozdrawiam i dzięki za trafione namiary na dobre i klimatyczne miejsca :papa:
anazaw
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) anazaw » 22.07.2013 01:04

No to czekam na opowieści i fotorelację z wyprawy! No i baaardzo zazdroszczę! ja wracam w tamte rejony we wrześniu, a to jeszcze ponad miesiąc...ech!
mwxx
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) mwxx » 22.07.2013 21:17

myślę, że zanim ja się zbiorę to Ty już napiszesz swą relację :D .... z tegorocznej wyprawy,
a teraz to ja zazdroszczę bo ja już jestem po a Ty jeszcze przed :!: ....w każdym razie wszystko w Serbii, Macedonii, Albanii, Grecji, B i H i Montenegro jest nadal na swoim miejscu, możesz śmiało uderzać za miesiac :arrow:

Pozdro :!:
anazaw
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) anazaw » 09.11.2013 17:46

Tegoroczną włóczęgę po świecie zaczynam tutaj Rumunia-Bugaria-Albania-Czarnogóra 2013
rysiek_r74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rysiek_r74 » 07.01.2014 22:02

Dzięki Aniu za wspaniałą relację :D
Super wyprawa :D
Podziwiam za wytrwałość i różnorodność odwiedzanych miejsc.
Mam nadzieję w tym roku część z nich osobiście zobaczyć.
Pozdrawiam :papa:
anazaw
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) anazaw » 07.01.2014 22:16

rysiek_r74 napisał(a):Dzięki Aniu za wspaniałą relację :D

Ja też mam nadzieję w tym roku tam jeszcze wrócić:) Pozdrawiam!
rysiek_r74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rysiek_r74 » 07.01.2014 22:21

anazaw napisał(a):
rysiek_r74 napisał(a):Dzięki Aniu za wspaniałą relację :D

Ja też mam nadzieję w tym roku tam jeszcze wrócić:) Pozdrawiam!

Może gdzieś się tam spotkamy po drodze :D
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 07.01.2014 22:31

anazaw napisał(a):Ja też mam nadzieję w tym roku tam jeszcze wrócić:) Pozdrawiam!

Jeżeli we wrześniu (koniec sierpnia/początek września } , to spotkanie na trasie bardzo prawdopodobne :D
My jak zwykle bardzo "zygzakami" :wink:

Pozdrawiam
Piotr
anazaw
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) anazaw » 07.01.2014 22:35

piotrf napisał(a):
anazaw napisał(a):Ja też mam nadzieję w tym roku tam jeszcze wrócić:) Pozdrawiam!

Jeżeli we wrześniu (koniec sierpnia/początek września } , to spotkanie na trasie bardzo prawdopodobne :D
My jak zwykle bardzo "zygzakami" :wink:

Pozdrawiam
Piotr

Super! Ja też kombinuję niezły wrześniowy bałkański slalomik;) Wrzesień tuż tuż :wink:
Poprzednia strona

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe

Rumunia-Macedonia-Albania-Czarnogóra 2012 - strona 16
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies