Mikromir napisał(a): . . . czytało się i oglądało z przyjemnością. Interesujące porównanie Bułgarii z Chorwacją.
Mikromir napisał(a): Ciekawa jestem Bułgarii i Rumunii w "realu" - w tym roku mam nadzieję pojechać tam po raz pierwszy.
Pudelek napisał(a):... ale ja, jak napisałem, wracam na raty, bo taki nagły powrót to już w ogóle by mnie zdołował
piotrf napisał(a):Dziękuję za relację i podsumowanie , które utwierdziły mnie w przekonaniu , że trzeba tam wrócić - do Bułgarii , bo Rumunię odwiedzaliśmy dość często i mam nadzieję , że jeszcze wiele razy się uda
piotrf napisał(a):Mikromir napisał(a): . . . czytało się i oglądało z przyjemnością. Interesujące porównanie Bułgarii z Chorwacją.
Pełna zgoda
Dawigs napisał(a):My chcemy wrócić do Rumunii. Może uda się wygospodarować tydzień urlopu w sierpniu to zrobimy małe Węgiersko – Rumuńskie turne
agata26061 napisał(a):Ja sobie właśnie nadrobiłam Twoją relację
Bułgaria była naszym tegorocznym pierwszym planem na wakacje i właśnie miała to być Biała. Zrezygnowaliśmy jednak i teraz albo po raz kolejny będzie Chorwacja, albo skusimy się w końcu na Grecję
Pozdrawiam
Dawigs napisał(a):
My w tym roku też myślimy o Grecji. Miały być pierwsze wakacje samolotem ale póki co koszty są wysokie i też się zastanawiamy co dalej. Alternatywa to Chalkidiki samochoem i kilka dni po drodze w Rumunii do której z chęcia wrócimy. Jak będzie zobaczymy.
Zawsze te kila dni można w Macedonii spędzić.. A o którym paluchu myślisz?Dawigs napisał(a):(..)Alternatywa to Chalkidiki samochoem i kilka dni po drodze w Rumunii do której z chęcia wrócimy. Jak będzie zobaczymy.
piekara114 napisał(a):Zawsze te kila dni można w Macedonii spędzić.. A o którym paluchu myślisz?Dawigs napisał(a):(..)Alternatywa to Chalkidiki samochoem i kilka dni po drodze w Rumunii do której z chęcia wrócimy. Jak będzie zobaczymy.
21monika napisał(a):Mam zamiar w tym roku w czerwcu sprawdzić Rumuńskie morze i bazę noclegową. Dzięki za odpowiedź, zobaczymy może i w Bułgarii będziemy się moczyć.
piekara114 napisał(a):A o Epirze myślałam już w zeszłym roku, no ale Hvar był... Ale w tym roku jest bbbb duża szansa...tylko znaleźć kwaterkę w odpowiedniej cenie
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe