Sara76 napisał(a):Rumunia chodzi mi po głowie już od kilku lat, ale mój mąż jakoś chęcią nie pała, żeby tam pojechać , ale może kiedyś go urobię . Na tą chwilę pooglądam i poczytam
Dawigs napisał(a):Pudelek napisał(a):W 2016 wyjeżdżaliście z Chmielowic, dziś już z Opola
Zgadza się
Też jesteście z Opola lub okolic?
Pudelek napisał(a):Turdę rok temu odpuściłem z braku czasu. To jednak trzeba na spokojnie. W Alba Iulia byliśmy w tym samym dniu co Wy
Może nawet się mijaliśmy? My przyjechaliśmy przed 9-tą a wyjeżdżaliśmy koło 12:30.
Pudelek napisał(a):do grudnia mieszkaliśmy w tej samej gminie
Pudelek napisał(a):...W Alba Iulia byliśmy w tym samym dniu co WyDawigs napisał(a):Może nawet się mijaliśmy? My przyjechaliśmy przed 9-tą a wyjeżdżaliśmy koło 12:30.
jest to teoretycznie możliwe, bo my dotarliśmy w okolicach 11-11.30. Chciałem przyjechać tam pociągiem, ale połączenia były kiepskie, więc wybraliśmy tradycyjne auto.
Dawigs napisał(a):
Szkoda. Nam się pewnie docelowo wiele nie zmieni choć teraz miasto się stara. Póki co drogi ładnie odśnieżają, w szkołę chcą zainwestować, wyremontowana z dołożonymi chodnikami ma być droga na przez Żerkowice. Gorzej pewnie u Was bo gmina nie dość, że była mała o teraz jest jeszcze mniejsza i pieniędzy mniej do podziału ...
Pudelek napisał(a):...W Alba Iulia byliśmy w tym samym dniu co WyDawigs napisał(a):Może nawet się mijaliśmy? My przyjechaliśmy przed 9-tą a wyjeżdżaliśmy koło 12:30.
jest to teoretycznie możliwe, bo my dotarliśmy w okolicach 11-11.30. Chciałem przyjechać tam pociągiem, ale połączenia były kiepskie, więc wybraliśmy tradycyjne auto.
Twierdza nie jest duża więc szansa że się minęliśmy spora . Widzieliście pokaz o 12-tej?
Mariusz_M napisał(a):Mógłbyś trochę przyspieszyć z opisem ))) lub zacząć od podsumowania - bo w tym roku zaczęliśmy szukać coś w Bułgarii by teraz przeskoczyć na Chorwację i w końcu nie wiemy gdzie - a Ty obiecałeś w podsumowaniu odpowiedzieć czy Cro czy BG.
Malowa napisał(a):Fajna relacja
Ja też czekam na Bułgarię, mam duży sentyment do tego kraju, pojechaliśmy tam w 2004 w podróż poślubną
KarKoz napisał(a):Piękna relacja. Kilka dni po drodze w Rumunii, jest co zwiedzać. Następnie wypoczynek na bułgarskim wybrzeżu. Podobnie spędziłem zeszłoroczny urlop i podobnie planuję tegoroczny...
Jak powrót?
elfik44 napisał(a):Czekam na resztę opowieści z Bługarii
elka21 napisał(a):KarKoz napisał(a):Jak powrót?
Dawigs jeszcze się nie rozpakował w hotelu, a Ty już się pytasz o powrót
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe