Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rudine

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
old
Plażowicz
Rudine

Nieprzeczytany postnapisał(a) old » 06.09.2010 11:54

Czy ktoś przejazdem w kierunku Dubrownika zaglądnął w orasac'u co się dzieje na miejscu autocampu? Wiem że mieli odbudowywać zrujnowany kompleks hotelowy ale może przy okazji zrobią też nowy kemping?
gregoma
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) gregoma » 10.09.2010 09:47

Witaj, w tym roku przejeżdżałem obok miejsca gdzie kiedyś był kemping Rudine.Obecnie już go od kilku lat nie ma .W tym miejscu został wybudowany nowoczesny kompleks wypoczynkowy klasy lux.Wcześniej masz po staremu kemping Pod Maslinom .Szkoda wielka bo kemping był bardzo fajny ,w 2005 odwiedziłem tam moich znajomych którzy stale zatrzymywali sie na nim w czasie pobytów w Chorwacji chociaż do najtańszych nie należał.

Pzdr gregoma
old
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) old » 13.09.2010 14:52

czyli budowali na terenie kempingu czy też po jego lewej stronie? Myślałem, że będą budować w miejscu poprzedniego kompleksu i przy okazji coś zmodernizują przy kempingu - szkoda bo jak dla mnie to było extra miejsce. Dorobiłem się nawet sporych zniżek jako stary gość.
pozdr.
gregoma
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) gregoma » 13.09.2010 18:27

Wybydowali dokładnie w miejscu gdzie był stary osrodek ale teren kempingu został zaorany.Mój kolega w tym roku rozpędził sięi wjechał na dół do wejscia i natknął sie na ochronę nowego osrodka.Na jego terenie jest cały kompleks z zapleczem sportowym i sklepowym.A tak przy okazji nie wiem czy czasem nie poznaliśmy się w 2005 roku własnie w Rudine,gdyż odwiedziłem wtedy znajomych mojego kolegi z Opola.

Pozdro
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 13.09.2010 18:44

old napisał(a):Czy ktoś przejazdem w kierunku Dubrownika zaglądnął w orasac'u co się dzieje na miejscu autocampu? Wiem że mieli odbudowywać zrujnowany kompleks hotelowy ale może przy okazji zrobią też nowy kemping?

Pogooglałem trochę i wygląda na to że hotelowy koszmarek postawił tam Radisson 8O :(
Okropieństwo na które w takim miejscu mógł zezwolić tylko nieźle skorumpowany urzędas...no ale akurat z tym w HR podobnie jak u nas.
Jak sobie poprzypominam te piękne wieczory na skałkach w Rudine, planespooting :wink: pod gwiazdami z korculanskim winkiem w dłoni ehh. Jak patrze na zdjęcia tego molocha to się normalnie płakać chce...
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 08.10.2010 17:38

A ja naiwna myślałam, że poprostu na bazie tego co już było zrobią coś bardziej kamerlanego... matko to wygląda jak wielki hipermarket brrrrr

Maciej. Ja też mam same miłe wspomnienia z Rudine .... ale niestety HR zmienia się chyba nie w tym kierunku który ja preferuję dlatego kolejny sezon to Sardynia albo powrót na cudowną Korsykę :) A u Ciebie jakie plany?
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 20.10.2010 12:13

U nas etap powiększania rodziny (grudzień)więc w przyszlym roku może wyskoczymy we wrześniu pewnie do HR. Korsykańskim plażom obiecałem jednak powrót z dziećmi (ten piaseczek) więc Korsyka w planach 5-letnich ;) się mieści :)
PozdraV
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 20.10.2010 17:49

A to gratulacje :) Ja już rozpoczęłam sezon ślęczenia przed kompem hihihih cele dwa: Sardynia i Korsyka... czas pokarze

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone