Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rudine - najnowsze wiadomość

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
miillka
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) miillka » 10.05.2007 11:00

Przede wszystkim witam wszystkich. Jestem nowa na tym forum. To będzie mój 'pierwszy raz' w Chorwacji. Przekopałam się przez prawie całe forum, które okazało się skarbnicą informacji. Wielkie dzięki wszystkim, dzięki Wam mam wrażenie, że niewiele jeszcze będzie mnie w Chorwacji w stanie zaskoczyć. W ramach odwdzięczenia informuję, że kontaktowałam się ze słynnym kempingiem Rudine i dostałam informację, że "w sezonei 2007 będzie zamknięty" i zapraszają na inny kamping Prapratno, o którym na forum była już mowa. Znaczy, wygląda na to, że "Pod maslinom" w tym roku będzie jeszcze więcej Polaków, niż zwykle :-)))
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 10.05.2007 11:55

A czy wiesz coś na temat dalszych losów Rudine... może 2008?
urbandi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) urbandi » 12.05.2007 07:52

Dzięki..właśnie nie dawało mi to spokoju ...bo niby oficjalnie miał być zamknięty, ale zawsze mogło się coś zmienić.....no cóż trza poszukac czegoś nowego....
sebak
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) sebak » 09.08.2007 09:18

Rudine jest zlikwidowany :( Buduja tam apartamenty, pod Maslinom straszny tlok, oczywiscie w wiekszosci Polacy :D Pod drugiej stronie magistrali 40m w kierunku Dubrownika jest kamp. bardzo sympatyczny, czysciutki a przede wszystkim tani! Spalismy tam 2 noce, wychodzi cos ok 5E/os ze wszystkim (namiot, samochod, prad, taksa).
Szkoda tego Rudine, ale coz, takie prawa rynku, idealne miejsce pod apartamenty dla bogatszych turystow.
Mel_PL
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mel_PL » 13.08.2007 16:54

sebak napisał(a):Rudine jest zlikwidowany :( Buduja tam apartamenty, pod Maslinom straszny tlok, oczywiscie w wiekszosci Polacy :D Pod drugiej stronie magistrali 40m w kierunku Dubrownika jest kamp. bardzo sympatyczny, czysciutki a przede wszystkim tani! Spalismy tam 2 noce, wychodzi cos ok 5E/os ze wszystkim (namiot, samochod, prad, taksa).
Szkoda tego Rudine, ale coz, takie prawa rynku, idealne miejsce pod apartamenty dla bogatszych turystow.

Widziałem Rudine tydzień temu... Same wykopki :(

-- M.

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone