Witam wszystkich!
Jestem tu nowa. Co roku jadę z mężem i synkiem nad Bałtyk ale w tym roku kropla goryczy się przelała. Koniec z polskim morzem.
Jeszcze będąc we Władysławowie, podczas kolejnego dnia deszczu zarezerwowałam na booking.com kwaterę na lipiec 2017
12 dni w Apartments Karla w Stanići Tice Omiš. Większość hoteli w tym serwisie nie oferowała jeszcze żadnych pobytów na przyszły rok. Cena przyzwoita (466 euro), warunki na zdjęciach również. Do tego nie trzeba podawać danych z kredytówki a bezpłatne odwołanie jest aż do maja 2017. Dostałam potwierdzenie, pin do rezerwacji i spokojnie sobie spałam - aż do dziś.
Dzisiaj odpaliłam z ciekawości bookinga i widzę, że takie apartamenty jak mój u tych samych gospodarzy na przyszłe wakacje kosztują już 6300 zł... I teraz nie wiem, czy trafiłam na tak piękną promocję z racji tego iż rezerwowałam to na początku lipca czy może ktoś się w serwisie pomylił?
Czy ktoś z was był w tej willi? Prowadzą ją państwo Kovacic.?
Byłam już w 2009 w Chorwacji ale wtedy nasz wybór padł na Biograd na Moru. Mieszkaliśmy wtedy w Villi Ivana, niedaleko plaży. Pojechałam w ciemno aczkolwiek trochę się bałam, że nic nie znajdziemy.