Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rozpoznanie- Plejasac

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bogjan
Globtroter
Rozpoznanie- Plejasac

Nieprzeczytany postnapisał(a) bogjan » 13.08.2005 08:36

Plan:wrześniowe zachody słońca z tarasu,morze tuz przy wyjściu z apartamentu,może jakaś zatoczka,najchętniej ze żwirkiem,bo jakoś w piaseczek nie wierzę,nieco na uboczu od ekstra centrum ale głównie na Plejasacu no i nie prymitywne zad..ie.
Sporo pstrykam fotek i filmuję,stąd chęć eksploracji południa Cro. z Dubrownikiem włącznie,bo tam jeszcze nie byłem,a i na słoneczku też by się chciało nieco poleniuchować..
Będę wdzięczny za kazdą informację,jako,że jadę jak zwykle w ciemno.Startując z Jeleniej Góry 03.09. mam jeszcze nieco czasu na doinformowanie.
1.Czy w planowanym przeze mnie rejonie jest to co powyżej w ogóle realne?
2. .Jakich w tym roku/wrzesień/można spodziewać sie cen za apartament tamże dla 2 osób?
3.Czy wyjeżdżając ok 8 rano z Mariboru,dalej autostradą przez Cro.bez szaleństw/niedziela,ok. 120 na autostradzie i nie łamiąc drastycznie przepisów na dolnej Jadrance/ da sie dojechać w okolic.Stonu na 16-17-tą?
A foty i film po powrocie obowiazkowo puszczam.
Mam tego juz trochę z poprzednich lat, filmy i to przerobione z digitalu na cyfrę i po przeróbach "siadła" ostrość,stąd nieco brak odwagi do dzielenia sie na forum./Postojna,deszczowe Plitwice,Zadar,Nin Śibenik,Scriadinski NP i wodospady KRK"a/.
Oczekując życzliwych porad.
Pozostaję z uszanowaniem
Janusz
Ivcia
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ivcia » 13.08.2005 13:03

bogjan napisał(a):Plan:wrześniowe zachody słońca z tarasu,morze tuz przy wyjściu z apartamentu,może jakaś zatoczka,najchętniej ze żwirkiem,bo jakoś w piaseczek nie wierzę,nieco na uboczu od ekstra centrum ale głównie na Plejasacu no i nie prymitywne zad..ie.
Sporo pstrykam fotek i filmuję,stąd chęć eksploracji południa Cro. z Dubrownikiem włącznie,bo tam jeszcze nie byłem,a i na słoneczku też by się chciało nieco poleniuchować..
Będę wdzięczny za kazdą informację,jako,że jadę jak zwykle w ciemno.Startując z Jeleniej Góry 03.09. mam jeszcze nieco czasu na doinformowanie.
1.Czy w planowanym przeze mnie rejonie jest to co powyżej w ogóle realne?

Jest. W Prapratnie kolo Stonu.
bogjan
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) bogjan » 13.08.2005 15:56

Jest. W Prapratnie kolo Stonu.[/quote]

Pasek,partament przy morzu,czy słodkie lenistwo jest w tym Prapratnie?
Ivcia
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ivcia » 16.08.2005 13:32

bogjan napisał(a):Jest. W Prapratnie kolo Stonu.

Pasek,partament przy morzu,czy słodkie lenistwo jest w tym Prapratnie?[/quote]

Wszystko naraz 8)
agamii
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agamii » 22.08.2005 20:29

Nie wiem, czy coś znalazłeś, ja wpadłam na sieci na to zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

miłego pobytu
agnieszka
bogjan
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) bogjan » 23.08.2005 11:45

Witaj.
Jesteś wspaniała.
To najpewniej będzie TO!.
Po powrtocie,a będzie to ok.19.09.krótka relacja,bo foty i film/jak dla mnie/to długawa robota i choć cyfra,to wolę je w miarę porządnie obrobić..
Serdeczne dzieki.
Janusz
agamii
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agamii » 25.08.2005 10:58

Nie ma za co :) My się wybieramy z Plumkiem do Drasnic. Czekamy na Twoją relację :)

pozdrawiam
agnieszka
bogjan
Globtroter
Apartamenty, hotele, pokoje

Nieprzeczytany postnapisał(a) bogjan » 25.09.2005 09:02

agamii napisał(a):Nie ma za co :) My się wybieramy z Plumkiem do Drasnic. Czekamy na Twoją relację :)

pozdrawiam
agnieszka

Witam.
Wypoczęty,pełen wrażeń wróciłem z Pliesacza/tak tam mówią Chorwaci/.Wasze namiary były nieocenione.Choć jechałem "w ciemno",to na miejscu mapka z podanym rozkładem apartamentów na pólwyspie pomogła uniknąć knota.Relecja będzie jak poobrabiam foty i posklejam fiilmiki,ale to niestety potrwa,bo materiałów pewno ze 2 worki i wymagają pracy,albo kubła.
Pozdrawiam
wdzięczny Wam

bogjan
bogjan
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) bogjan » 25.09.2005 09:08

Pasek,partament przy morzu,czy słodkie lenistwo jest w tym Prapratnie?[/quote]
Witaj
Byłem tam popatrzeć.Moim zdaniem kemping chyba nienajgorszy,ale ja szukałem apartamentu,a samo Prapratane na tle innych śliczniutkich wiosek na półwyspie, wypada słabiej niż skromnie.Ale to są tylko moje odczucia.
Pozdrawiam
bogjan
Ivcia
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ivcia » 28.09.2005 13:18

bogjan napisał(a):

Pasek,partament przy morzu,czy słodkie lenistwo jest w tym Prapratnie?

Witaj
Byłem tam popatrzeć.Moim zdaniem kemping chyba nienajgorszy,ale ja szukałem apartamentu,a samo Prapratane na tle innych śliczniutkich wiosek na półwyspie, wypada słabiej niż skromnie.Ale to są tylko moje odczucia.
Pozdrawiam
bogjan[/quote]

Dla mnie wazna byla plaza i nie zawiodlam sie.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Rozpoznanie- Plejasac
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone