Plan:wrześniowe zachody słońca z tarasu,morze tuz przy wyjściu z apartamentu,może jakaś zatoczka,najchętniej ze żwirkiem,bo jakoś w piaseczek nie wierzę,nieco na uboczu od ekstra centrum ale głównie na Plejasacu no i nie prymitywne zad..ie.
Sporo pstrykam fotek i filmuję,stąd chęć eksploracji południa Cro. z Dubrownikiem włącznie,bo tam jeszcze nie byłem,a i na słoneczku też by się chciało nieco poleniuchować..
Będę wdzięczny za kazdą informację,jako,że jadę jak zwykle w ciemno.Startując z Jeleniej Góry 03.09. mam jeszcze nieco czasu na doinformowanie.
1.Czy w planowanym przeze mnie rejonie jest to co powyżej w ogóle realne?
2. .Jakich w tym roku/wrzesień/można spodziewać sie cen za apartament tamże dla 2 osób?
3.Czy wyjeżdżając ok 8 rano z Mariboru,dalej autostradą przez Cro.bez szaleństw/niedziela,ok. 120 na autostradzie i nie łamiąc drastycznie przepisów na dolnej Jadrance/ da sie dojechać w okolic.Stonu na 16-17-tą?
A foty i film po powrocie obowiazkowo puszczam.
Mam tego juz trochę z poprzednich lat, filmy i to przerobione z digitalu na cyfrę i po przeróbach "siadła" ostrość,stąd nieco brak odwagi do dzielenia sie na forum./Postojna,deszczowe Plitwice,Zadar,Nin Śibenik,Scriadinski NP i wodospady KRK"a/.
Oczekując życzliwych porad.
Pozostaję z uszanowaniem
Janusz