m82m napisał(a):
A mnie te "zalewy i stawy" w CRO jakoś bardzo przypadły do gustu
woka mam pytanie czy byłaś w Chorwacji?
POZDRAV!
censor napisał(a):Cóż nie spodziewałem się, że dwie poprzednie zamieszczone przeze mnie fotografie Jadrana będą kwestionowane co do autentyczności morza.
No więc zamieszczam dwie następne z tego samego miejsca.
Na tych zdjęciach widać już nie tylko Jadran i plażę.
A swoją drogą cała sytuacja nadaje się do kącika zagadek fotograficznych. Ale jak już wypłynęła w tym wątku to ciekawe, kto pierwszy zgadnie gdzie zrobiono te zdjęcia (jak nikt nie zgadnie to będą dalsze podpowiedzi).
chesjowisz napisał(a):censor napisał(a):
takie robiłem w Ruskamen,a kwestionowaniem się nie przejmuj,przynajmniej wiemy że w Chorwacji są szpeluny
woka napisał(a):chesjowisz napisał(a):censor napisał(a):
takie robiłem w Ruskamen,a kwestionowaniem się nie przejmuj,przynajmniej wiemy że w Chorwacji są szpeluny
Bardzo trafne spostrzeżenie. Proszę się nie obrażać. To nie było do nikogo adresowane i tym bardziej w złym wydzwięku. Określenie "szpeluna" dotyczy wg mnie miejscowości tzw. zabitej dechami. Takie nie są w moim zainteresowaniu. Moim zaintersowaniu co nie oznacza, że tak ma być, komuś innemu właśnie takie się najbardziej podobają. Każdy ma swoje upodobania i tak powinno pozostać. Rzecz normalna. Pozdrawiam.
censor napisał(a):Cóż nie spodziewałem się, że dwie poprzednie zamieszczone przeze mnie fotografie Jadrana będą kwestionowane co do autentyczności morza.
No więc zamieszczam dwie następne z tego samego miejsca.
Na tych zdjęciach widać już nie tylko Jadran i plażę.
A swoją drogą cała sytuacja nadaje się do kącika zagadek fotograficznych. Ale jak już wypłynęła w tym wątku to ciekawe, kto pierwszy zgadnie gdzie zrobiono te zdjęcia (jak nikt nie zgadnie to będą dalsze podpowiedzi).
Powrót do FotoCroClub - dyskusja