Re: Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze
napisał(a) adamosos » 12.07.2024 13:20
W temacie AI, mogę się wypowiedzieć gdyż mam status "AllInowego człowieczka" nadany przez jednego "dzielnego" forumowicza
Jako że jeździliśmy dość długo na AI, nie ukrywam że ze względu na małe dzieciaki - bo to jednak wygodne, masz 3 posiłki między nimi napoje do oporu, więc dzieciaki zadowolone były zawsze, baseny place zabaw itp itd.
Natomiast samo AI oczywiście innemu AI nierówne, nie lubię hoteli molochów z różnych względów, z kolei na tych bardziej kameralnych bufet bywał zwykle skromniejszy, nigdy nie zdarzyło nam się być głodnym na tego typu wyjeździe
Natomiast miałem akurat na Zakynthos okazję być w 3 różnych hotelach tej samej sieci Carreta (można było korzystać z infra wszystkich hoteli w sieci), my byliśmy akurat w takim mniejszym i skromniejszym ale udało nam się wybrać idealnie, nie był położony nad samym morzem (dla nas nie problem) ale było stosunkowo cicho i spokojnie, i posiłki można było spożywać na świeżym powietrzu (dla nas must have), natomiast duży hostel z basenami i aquaparkiem - głośno, gwarno, kupa ludzi - masakra.
Natomiast 3 hotel był nad samym morzem ale znowu dużo ludzi i stołówka zamknięta tylko i wyłącznie więc znowu głośno.
Był jeszcze 4 hotel ale tylko dla dorosłych - nie byliśmy
Więc nawet w formule AI można znaleźć coś sensownego i na uboczu niekoniecznie moloch i w sensownych pieniądzach - wszystko zależy na czym komu zależy.