arten napisał(a):Mam taki sposób:Przy wjeździe do Cro ustaw komórkę na automatyczne logowanie do sieci- i zaloguje ci się .Bedzie to najdroższa sieć.Potem przejdź do ręcznego wyszukiwania i te pozostałe 1 lub 2 będą na pewno tańsze.
yeoz napisał(a):arten napisał(a):Mam taki sposób:Przy wjeździe do Cro ustaw komórkę na automatyczne logowanie do sieci- i zaloguje ci się .Bedzie to najdroższa sieć.Potem przejdź do ręcznego wyszukiwania i te pozostałe 1 lub 2 będą na pewno tańsze.
niekoniecznie jest to najlepszy sposób, przy ustawieniu "automatyczny wybór sieci" logujesz się do operatora z najmocniejszym sygnałem w danym miejscu, nie musi być najtańszy
pozdrawiam
yeoz napisał(a):arten napisał(a):Mam taki sposób:Przy wjeździe do Cro ustaw komórkę na automatyczne logowanie do sieci- i zaloguje ci się .Bedzie to najdroższa sieć.Potem przejdź do ręcznego wyszukiwania i te pozostałe 1 lub 2 będą na pewno tańsze.
niekoniecznie jest to najlepszy sposób, przy ustawieniu "automatyczny wybór sieci" logujesz się do operatora z najmocniejszym sygnałem w danym miejscu, nie musi być najtańszy
pozdrawiam
arten napisał(a):yeoz napisał(a):arten napisał(a):Mam taki sposób:Przy wjeździe do Cro ustaw komórkę na automatyczne logowanie do sieci- i zaloguje ci się .Bedzie to najdroższa sieć.Potem przejdź do ręcznego wyszukiwania i te pozostałe 1 lub 2 będą na pewno tańsze.
pozdrawiam
Drogi yeoz przeczytaj posta jeszcze raz .Właśnie napisałem w nim ,że operator z najmocniejszym sygnałem jest najdroższy a nie najtańszy
arci59 napisał(a):witam : jak wygląda możliwość rozmów telefonicznych z Chorwcji do Polski,czy kupuje się kartę tak jak u nas i jakie są ceny połączeń i gdzie mozna taka kartę zakupić ?
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne