napisał(a) SYLWKA_2014 » 03.09.2014 20:51
woka napisał(a):Kasia i Krzyś napisał(a):.... chyba właśnie te tłumy lekko mnie zniechęcają....
Trzeba
jeździć na KRK od lat a wszelki tłum jest ..... i go nie ma.
Dla mnie, jak chcę to jest tłum ( idę do tego tłumu), ..... jak chcę to tłum znika, jestem sam na plaży ( mam takie miejsca). Ot i wsio.
Denerwuje mnie tylko późne popołudnie jak ci co "wpadli" ( z reguły do Baski) -wyjeżdżają z wyspy. Do mostu czasem kolejka z 5 km ( winę nie można przypisać bramce na moście ponieważ wyjazd jest bezpłatny).
KRK to bardzo popularna wyspa dla osób z zachodu. Polacy polubili Dalmację.
Jasne Woka, zgadzam się w 100%, choć jak ktoś chce i w pierwszym roku odkryje to co dla niego jest wartością.
Ja gdybym tam tylko wpadła, a jeszcze w sezonie - powiedziałabym nigdy więcej.
Napisałam - nie polecam miasta Krk w sezonie, zwłaszcza na pierwszy raz (chyba że ktoś lubi tłumy i gwar - moja Teściowa byłaby zachwycona). Przecież planując wakacje mamy jakieś oczekiwania i szukamy miejsca, które je choć w jakimś stopniu spełni. My jeździmy w czerwcu, ponieważ chcemy odpocząć (od gonitwy, zgiełku), zdajemy sobie też sprawę, że nie wszyscy są wielbicielami psów a w sezonie jest trudniej pogodzić nasze oczekiwania i mieć luz w określonych miejscach.
Ostatnio edytowano 08.09.2014 09:15 przez
SYLWKA_2014, łącznie edytowano 1 raz