Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

rowery na pagu?

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mich
Croentuzjasta
rowery na pagu?

Nieprzeczytany postnapisał(a) mich » 06.04.2008 14:47

pytanie do osób, które były na pagu. czy wiecie o jakiejs wypozyczalni rowerów? najlepiej w miejscowości pag ale może jest gdzies indziej? wybieramy sie tam na długi weekend i czas juz rozeznać możliwości. pag to podobno super miejsce do jazdy rowerem ale przeciez nie będę wiózł swoich. mam nadzieję ze jakas jest i ze będzie otwarta...
ptasznik5
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ptasznik5 » 09.04.2008 21:36

Byłam na Pagu dwa razy. Nie wiem wprawdzie, gdzie są wypożyczalnie, ale mnóstwo osób tam jeździ na rowerach, więc na pewno coś znajdziesz. W informatorze, który posiadam napisali, że jest tam 115 km tras rowerowych. Najlepiej zapytaj na miejscu w jakiejś agencji turystycznej, dadzą Ci wszystkie potrzebne namiary.
Haweł
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Haweł » 10.04.2008 05:11

W hotelu Pagus,z lewej strony,obok szkoly nurkowania.Byla tam wypozyczalnia jak bylem tam w 2003 roku.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 10.04.2008 07:21

mich
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mich » 10.04.2008 08:41

dzięki wszystkim. napisałem juz do agencji turystycznej w pagu tej, która wydala mi się najbardziej sensowna i okazało się, że jej wlaścicielem jest... polka, pani beata. właśnie sobie dogadujemy szczególy. że tam jest dużo tras rowerowych to ja wiem ;) własnie dlatego tam teraz sie wybieramy. bo kąpieli to raczej nie będzie :(
wikusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wikusia » 10.04.2008 08:45

Mich,mam prośbę o opisanie wrażeń z Pagu po powrocie.Wybieram się do Pagu w czerwcu po raz pierwszy i będzie mnie interesowało wszystko :lol: ,także temat rowerowy.Mam nadzieję,że coś skrobniesz po powrocie,będę wdzięczna :hearts: .Wika
wikusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wikusia » 10.04.2008 08:51

Michu,a wiesz już coś na temat cen wypożyczenia rowerka?
mich
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mich » 10.04.2008 12:07

wikusia napisał(a):Michu,a wiesz już coś na temat cen wypożyczenia rowerka?

jutro mam wiedzieć :)
napisze
ptasznik5
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ptasznik5 » 11.04.2008 12:27

mich napisał(a):dzięki wszystkim. napisałem juz do agencji turystycznej w pagu tej, która wydala mi się najbardziej sensowna i okazało się, że jej wlaścicielem jest... polka, pani beata. właśnie sobie dogadujemy szczególy. że tam jest dużo tras rowerowych to ja wiem ;) własnie dlatego tam teraz sie wybieramy. bo kąpieli to raczej nie będzie :(

Pani Beata, świetna kobieta!
Dwa razy nocowałam z jej biurem. Na pewno będziesz więc zadowolony!!! :D
trzyglow
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) trzyglow » 11.06.2008 07:38

Witam! Ja takze zdecydowalem sie na PAG , i ... rowerki. Z racji odleglosci ie bede bral swoich i mam zamiar wyporzyczyc. Czy moge oczekiwac na przeslanie jakis namiarow na wyporzyczalnie rowerow na wyspie PAG.
jotem
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jotem » 18.06.2008 16:15

hmmm a ta Pani Beata - można by coś więcej o niej i jej agencji?;)
Jakiś link albo chociaż nazwa.... może być na maila: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone