Dżejan napisał(a):W Podgorze nie ma gdzie jeździć na rowerze, jeszcze raz to powtórzę
Teoretycznie można W południe szybciej rowerem wodnym
W Podgorze nie byłem. Płynąłem tylko wzdłuż jej brzegu.
ynka napisał(a):A do Promajny? Tam jest według mnie jest ścieżka od Baški przez Promajne, Bratuš, Krvavice i ponoć do samej Makarskiej?
pasażer napisał(a):ynka napisał(a):A do Promajny? Tam jest według mnie jest ścieżka od Baški przez Promajne, Bratuš, Krvavice i ponoć do samej Makarskiej?
W tej relacji pokazana ścieżka z BV do Makarskiej > odkrywamy-dalmacje-baska-voda-2010-t29196.html#p575620
Dżejan napisał(a):Fatamorgana napisał(a):Czego współczujesz? Ruchu dla zdrowia???
W Podgorze nie ma gdzie jeździć na rowerze, jeszcze raz to powtórzę
a Ty Fatamorgana, to pewnie tam nie byłeś nawet...
pasażer napisał(a):http://www.takeadventure.com/index.php (klik w rowerzystę)
Fatamorgana napisał(a):
Kto zamiast plażować, kąpać się i spacerować promenadami w kółko jeździ rowerem?
Chyba kolarze górscy na treningach...
Fatamorgana napisał(a):Krótko mówiąc- szukaj takich co im się tylko coś wydaje że wiedzą - gdzie indziej.
I nie baw się we wróżbitę, bo tu już jest taki jeden co wszystko przepowiada i wie, ale jakoś mu się to potem nie sprawdza. To że jakoś wychodzi przy okazji na głupca widocznie mu pasuje ale Ty nie idź tym samym torem.
leszek79 napisał(a):Cześć
W sobotę wróciłem z Baski Vody, miałem ze sobą 3 rowery.
KAŻDEMU góralowi MTB polecam rivierę Makarską do jeżdżenia na rowerach, dużo szutrów, trasy technicznie łatwe, (chyba że się ktoś wpakuje rowerem na szklak turystyki pieszej) podjazdy HC i widoki z masywu Biokowo rewelacyjne. Na góralu jest gdzie jeździć. Są nawet lokalne szlaki dla MTB.
Natomiast z rodzinką na rowerach to zostaje promenada wzdłuż wybrzeża. 5 latek dawał radę na swoim biku.
Pozdro
Leszek
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne