Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

rower

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
j23
Cromaniak
rower

Nieprzeczytany postnapisał(a) j23 » 22.05.2006 20:58

czy ktos wie ile kosztuje wypozyczenie roweru (nie wodnego
Puszcza41
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Puszcza41 » 22.05.2006 22:32

W zależności od regionu 8 - 12 EURO/dobę lub ok. 2 EURO/godzinę
Bary i swinki
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bary i swinki » 23.05.2006 08:48

www.max-rent.com tutaj znajdziesz wszystko czego potrzebujesz:)
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 23.05.2006 10:02

Przymierzałem się parę razy do wypożyczania rowerów, ale mam z tym zawsze kłopot. W drugiej połowie września wiele wypożyczalni jest już nieczynnych, rowery mają trochę zdezelowane (takie mi proponowali)-może dlatego, że po sezonie i niewyremontowane.
Zabieram więc rowery własne i mam spokój. Argument, za auto pali więcej obalam tym, zw wypożyczenie tez kosztuje, rowery wiozę na bagażniku zamontowanym na haku-małe opory, mam rower jaki lubię i zrobiony specjalnie dla mnie. Pozdrawiam
Bary i swinki
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bary i swinki » 23.05.2006 23:02

Nie no jasne wiesz jeśli jeździsz codziennie i żyć bez roweru nie możesz to pewnie że sie opłaca ale jeśli to ma być jednorazowy wypad gdzieś to sie nie za bardzo kalkuluje:)
evcia
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) evcia » 24.05.2006 09:57

Hm...ja tez o rowerkach ale troszke z innej beczki.
wybieramy sie na poczatku lipca do Cro zabieramy własnie ze soba rowerki :)
Czy ktoś z forumowiczów jest jakimś zapalonym rowrzystom ( tak jak ja) i orientuje się gdzie są najlepsze warunki do uprawiania tego sportu. Gdzie mozna poprstu troszkę poszaleć ( omijają magistralę adriatycką).
dzięki z góry za każdą sugestię
Pozd Evcia
carnivalka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) carnivalka » 24.05.2006 10:12

A może ktoś wie ile kosztuje wypożyczenie właśnie roweru wodnego pozdrawiam i z góry dziękuję
Bary i swinki
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bary i swinki » 24.05.2006 11:44

masz powyzej cene w linku ktory podałem
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 24.05.2006 15:23

evcia napisał(a):Hm...ja tez o rowerkach ale troszke z innej beczki.
Czy ktoś z forumowiczów jest jakimś zapalonym rowrzystom ( tak jak ja) i orientuje się gdzie są najlepsze warunki do uprawiania tego sportu. Gdzie mozna poprstu troszkę poszaleć ( omijają magistralę adriatycką).
Pozd Evcia

http://makarska-riwiera.pl/makarska.htm Tutaj reklamują się z trasami rowerowymi.
Ja zjechałem sporą nadmorską część Istrii na rowerze, wgłębialismy się z żoną w drogi boczne, ruch aut symboliczny. Plantacje winogron, częstowanie winem i rakiją, zapraszanie do wspólnego stołu to tam "normalka" (tak przynajmniej było). Mieszkając w Premanturze robiliśmy wypady po Kameniaku, do Medulinu i innych okolicznych miejscowości.
W zeszłym roku widziałem rowerzystów na Peljesacu, zrobili tez wypad na Korculę. Ja niestety nie zabrałem naszych rowerów.
evcia
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) evcia » 24.05.2006 17:23

maciek1956 napisał(a):

http://makarska-riwiera.pl/makarska.htm Tutaj reklamują się z trasami rowerowymi.......

Dzięki serdeczne, to już coś :) własnie wybieramy sie w tym roku na początku lipca w okolice Makarskiej wyjazd juz 4 z rzędu ale tym razem ma być bardzo aktywny :)
Traski zapowiadają sie dosyć wyczerpujące - czysty extrem ;)
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 24.05.2006 17:38

evcia - to zrób sobie extrem na Sv. Jure z Makarskiej tylko nie zapomnij że trzeba zjechać i do tego muszą być dobre hamulce :lol:
Ja się zmęczyłem jadąc autem ale rowerzystów widziałem w tym 1 parę Polaków :wink:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 24.05.2006 18:02

evcia napisał(a):Hm...ja tez o rowerkach ale troszke z innej beczki.
Pozd Evcia

http://www.pakostane.hr/staza_HR.php?l=1&s=9

Miłego deptania. Widoki przepiękne.

FUX
Puszcza41
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Puszcza41 » 24.05.2006 19:41

Polecam wyspy - ze względu na znikomy ruch samochodowy. Sporo tras rowerowych jest na wyspie Ugljan koło Zadaru - teren górzysty, wzniesienia do ok 250m, wyglądało to całkiem fajnie :)
lisweb
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) lisweb » 06.07.2007 21:10

evcia napisał(a):
maciek1956 napisał(a):

http://makarska-riwiera.pl/makarska.htm Tutaj reklamują się z trasami rowerowymi.......

Dzięki serdeczne, to już coś :) własnie wybieramy sie w tym roku na początku lipca w okolice Makarskiej wyjazd juz 4 z rzędu ale tym razem ma być bardzo aktywny :)
Traski zapowiadają sie dosyć wyczerpujące - czysty extrem ;)

Jak było (jakie trasy), planujemy wyjazd w okolice Makarskiej

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone