napisał(a) saturn3 » 05.04.2005 08:04
hi!
thx for such prompt answer!
rzeczywiście nie zamierzam kupować sprzętu dla profi , bo też moje jeżdżenie - przynajmniej na razie - jest bardzo relaksowe. Bardzo lubię jeździć po okolicznym terenie.
Zamiarem moim jest kupno roweru który się nie będzie psuł ....! Przynajmniej w granicach rozsądku
Z porpozycji supermarketów już skorzystałem i mam tego dość! Never ever!!!! Te zębatki powyginane , przerzutki bez przerwy się psujące , spadający łańcuch....
(Kiedys miałem rower - składak na którym jeździłem z Wrocławia na okoliczną "górkę" ( jakieś 40 km ) i nie pamiętam żeby ten rower się psuł ! Nędzna socjalistyczna produkcja, która nawet serwisu corocznego na oczy nie widziała. Nawet łańcucha nie posmarowałem przez lat...... I chodził bez zarzutu. )
Co do roweru to przecie nieważne czy on do crossa czy MTB. O osprzęt chodzi i ramę. I właściwie potrzebuję porady co do tego osprzętu: jakie przerzutki , jakie widelce, manetki , hamulce. Firmy rowerowe nie wszytskie używają tych samych a ja chciałbym umieć je porównać - oczywiście po to żeby zobaczyć jak się ma relacja cena do zysk! Ramę - wiem już , że - musze miec z aluminium , węglową zostawię sobie na później
...jak już się rozkręcę
Rgds
s3