Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

ROVINJ - polecane kwatery

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty
Re: Rovinj nocleg

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.06.2017 00:13

Janusz Bajcer napisał(a):
ppoznan napisał(a):Poszukuje taniego noclegu w Rovinj w okresie ok. 20 d0 30 czerwca, dla 1 lub 3 osób. Może być bez kuchni i łazienki

W tym terminie można jechać w ciemno :idea: tylko bez łazienki ciężko będzie trafić :oczko_usmiech:

Tylko, że ja nie chcę płacić 40 euro, jak napisałem szukam taniego, może ktoś wynajmuje coś dużego i podnajmie
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 07.06.2017 07:08

ppoznan napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):
ppoznan napisał(a):Poszukuje taniego noclegu w Rovinj w okresie ok. 20 d0 30 czerwca, dla 1 lub 3 osób. Może być bez kuchni i łazienki

W tym terminie można jechać w ciemno :idea: tylko bez łazienki ciężko będzie trafić :oczko_usmiech:

Tylko, że ja nie chcę płacić 40 euro, jak napisałem szukam taniego, może ktoś wynajmuje coś dużego i podnajmie

Ktoś tzn. kto. :?:
Rovinj to popularna miejscowość więc tanio nie będzie :idea:
Ile chcesz zapłacić za osobę. :?:
janka.mik.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janka.mik. » 07.06.2017 07:16

10 dni bez łazienki??? 8O
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.06.2017 09:37

janka.mik. napisał(a):

10 dni bez łazienki??? 8O

Masz trochę ograniczone horyzonty myślowe - napisałem "może być bez łazienki", z łazienki mogę korzystać u znajomych tylko nie chcę u nich nocować
kris74
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kris74 » 11.06.2017 16:53

heh poznańskie centusie hahaha
marekgliwice
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marekgliwice » 03.09.2020 11:34

Dzień dobry.

Czy może ktoś polecić fajny apartament na wrzesień w Rovinj. 3-4 osobowy.
sylwia_banasiak
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) sylwia_banasiak » 29.12.2020 13:12

Witam,
Szukam kwatery, najlepiej całego domku do wynajęcia w Rovinj w czerwcu 2021, na około 8 osób. Proszę o informację na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

ROVINJ - polecane kwatery - strona 6
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone