Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

ROVINJ - polecane kwatery

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mbbigblue
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mbbigblue » 10.08.2015 23:00

Rowniez poprosze o namiar na kwatere: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
dziubki31
Plażowicz
Rovinj - kto jest aktualnie i może polecić kwaterę

Nieprzeczytany postnapisał(a) dziubki31 » 14.08.2015 16:19

Witam. Jak co roku chcielibyśmy się wybrać do Rovinj jednak nie możemy jakoś znaleźć kwatery, albo nie jest dostępny termin albo jakaś kosmiczna cena ( 80 euro lub więcej za 2 osoby) . Interesuje nas okres od 15.08.2015r do 22.08.2015r. apartament dla 2 osób. mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl lub tel. 608723735.
Edi1012
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Edi1012 » 27.11.2015 09:57

Witam. Wybieramy sie w 2 osoby do Rovinj w czerwcu 2016...jeśli ma Ktos jakies ciekawe i sprawdzone oferty to bardzo prosze o podesłanie na priva adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry dzieki...
geno78
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) geno78 » 29.11.2015 22:36

Witam

Ja również zwracam się z wielką prośbą o namiary na jakieś sprawdzone apartamenty 2+1. Zależy mi by były jak najbliżej plaży tej lepszej bo ponoć jest kilka w Rovnij:) - Z góry serdecznie dziękuję adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 30.11.2015 09:50

Jak już wszyscy tak proszą o te namiary to i ja poproszę na PW lub e-mail z profilu ;)
rychu1619
Globtroter
Istria, namiary na sprawdzone apartamenty

Nieprzeczytany postnapisał(a) rychu1619 » 02.12.2015 22:01

Witam.
Szukam noclegów na Istrii dla 2+pies, najlepiej w Rovinj ( może być coś innego ). Zależy Nam na jako takim standardzie i żeby nie było daleko do plaży. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
august090
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) august090 » 14.12.2015 11:50

Witam
Jest to Mój pierwszy post na forum wiec witam wszystkich
Po ubiegło rocznym pobycie w Rovinj w przyszłym roku tez chcemy się tam wybrać ale wieksza ekipa w 8 osob 6 dorosłych + 2 dziecie ogolnie 3 rodziny
szukam kwatery dla wszystkich albo np. cale mieszkanie 3 pokojowe lub 3 oddzielne apartamety , najlepiej w dzielnicy Centene
termin to od 19 lipca do 26 lipiec
w tym roku wyjazd był w ciemno na miejscu znaleźliśmy apartamet za 60e bez klimy ale z basenem
teraz chciał bym wcześniej zarezerwować i taniej ;-)
jak macie namiary na fajna kwatere to proszę podeslac na adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
z góry dziekuje
pozdrawiam Artur
kirik
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kirik » 29.12.2015 23:57

Witam,
ja również poszukuję sprawdzonej kwatery w Rovinj, w zeszłym roku byliśmy w Tribunji a teraz pora na Rovinj, potrzebuję miejscówkę dla 2 osób dorosłych i dziecko 9 lat , termin lipiec 0d 10 na 2 tygodnie, proszę o info na adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dzięki
Liz_fc
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Liz_fc » 06.01.2016 11:52

Apartament dla 2 dorosłych i 6-cio letniej córeczki :-) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
logoesr1
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) logoesr1 » 31.01.2016 16:12

Witam Was,

Przyłączam się do próśb forumowiczów o polecane noclegi w Vrsar lub Rovinj. Po przeczytaniu kilku stron opinii myślę, że Vrsar podchodzi bardziej pod nasze upodobania do zwiedzania i spania. Pozdrawiam Mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.04.2016 18:04

.
Ostatnio edytowano 03.05.2018 14:52 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
darekbi
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) darekbi » 26.04.2016 10:12

Witajcie,

Także poszukuję apartamentu na Istrii dla rodziny 2+2.
Mój email: darekeng(małpka)wp.pl

Pozdrawiam
Darek
ercne
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ercne » 09.05.2016 23:55

Witam .No i ja też bym poprosił o kwatery na istrii .Z góry dzięki za fatygę adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
skoneczko
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) skoneczko » 15.05.2016 15:10

Tomaszek1 napisał(a):Cześć :D
Dwa razy byłem w Rowinj (sierpień 2013,sierpień 2014) jeśli ktoś jest zainteresowany informacjami służę pomocą :papa:

Witam. Post z 2013 ale może pamiętasz :) 11 czerwca jadę z narzeczonym prawdpodobnie do Rovinj. Zawsze szukamy na miejscu czegoś fajnego ,ale co mnei interesuje to pokoój obowiązkowo z widokiem na morze i najlepiej balkon. Czy możesz podać chociaż ulice przy ktorej sa fajne apartamenty których cena mnei nie zabije? jedziemy przed sezonem wiec i tak powinno być taniej. Pozdrawiam serdecznie
monik2234
Autostopowicz
Szukam noclegu dla 4 osób Rovinj

Nieprzeczytany postnapisał(a) monik2234 » 12.06.2016 18:55

Szukam sprawdzonych noclegów w chorwacji Rovinj interesują mnie bezpośrednie kontakty z właścicielami najlepiej w j.polskim jak ktoś pośiada takie namiary prosze o kontakt na mojego meila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje