Witam
Proszę o poradę co będzie bardziej atrakcyjniejsze czy Porec czy Rovinj
gdzie jest lepiej i ciekawiej
i czy ktoiś z Was korzystał z biura adriatic.hr?
agsz97 napisał(a):Tydzień temu skończyło się nasze pierwsze spotkanie z Chorwacją. Wybór padł na Istrię i też mieliśmy dylemat gdzie jechać. Wybraliśmy Rovinj i był to bardzo dobry wybór. Do Poreca wybraliśmy się na 1-dniową wycieczkę i jakoś nas ta miejscowość nie przekonała - owszem jest ładne, ale Rovinj jest urocze. Ponieważ jestem "łazikiem" to łaziłem po tym Rovinj w te i we wte, chłonąłem klimat uliczek, zatoczek i zapach portu... i ciągle było mi mało. Rano spacer, potem plaża, wieczorem spacer. Pewnie nasze "następne Chorwacje" będą w inne rejony, ale chciałbym kiedyś wrócić do Rovinj. Ech, wzruszyłem się... na szczęście mam jeszcze jakieś Karlovacko na otarcie łez
emilka.gra napisał(a):agsz97 napisał(a):Tydzień temu skończyło się nasze pierwsze spotkanie z Chorwacją. Wybór padł na Istrię i też mieliśmy dylemat gdzie jechać. Wybraliśmy Rovinj i był to bardzo dobry wybór.
Za kilka dni jedziemy po raz pierwszy do Rovinj własnie możesz coś podpowiedzieć? która plaża najfajniejsza, która knajpka, co ciekawego warto odwiedzić, zobaczyć
serdeczności!