Witam
Proszę o poradę co będzie bardziej atrakcyjniejsze czy Porec czy Rovinj
gdzie jest lepiej i ciekawiej
i czy ktoiś z Was korzystał z biura adriatic.hr?
agsz97 napisał(a):Tydzień temu skończyło się nasze pierwsze spotkanie z Chorwacją. Wybór padł na Istrię i też mieliśmy dylemat gdzie jechać. Wybraliśmy Rovinj i był to bardzo dobry wybór. Do Poreca wybraliśmy się na 1-dniową wycieczkę i jakoś nas ta miejscowość nie przekonała - owszem jest ładne, ale Rovinj jest urocze. Ponieważ jestem "łazikiem" to łaziłem po tym Rovinj w te i we wte, chłonąłem klimat uliczek, zatoczek i zapach portu... i ciągle było mi mało. Rano spacer, potem plaża, wieczorem spacer. Pewnie nasze "następne Chorwacje" będą w inne rejony, ale chciałbym kiedyś wrócić do Rovinj. Ech, wzruszyłem się... na szczęście mam jeszcze jakieś Karlovacko na otarcie łez
emilka.gra napisał(a):agsz97 napisał(a):Tydzień temu skończyło się nasze pierwsze spotkanie z Chorwacją. Wybór padł na Istrię i też mieliśmy dylemat gdzie jechać. Wybraliśmy Rovinj i był to bardzo dobry wybór.
Za kilka dni jedziemy po raz pierwszy do Rovinj własnie możesz coś podpowiedzieć? która plaża najfajniejsza, która knajpka, co ciekawego warto odwiedzić, zobaczyć
serdeczności!
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne