Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

ROSZĘ o radę. Szukam dla 6 os. 1dor.+dzieci po 18.08- 2 tyg

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
luck1
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) luck1 » 25.03.2007 23:53

tylko zaraz przy plaży, mogą być 2 pok.3os.
Całodzienne wyżywienie, całodzienne/w cenie/ korzystanie z bufetów, basen.
Raczej spokój i luz na plaży.
Stały ląd.
Co zaproponujecie..Nigdy nie byłem w Chorw.
Ktoś mi poleca miejsc. Tucepi, hotel Neptun. ...Może być?

Czy na ten termin lepiej, bezpieczniej /np.ze wzgl.na dzieci/ jechać przez biuro czy też we własnym zakresie.
Jaka może być różnica w cenie /około/ za 2 tygodnie - biuro/w ciemno.
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 26.03.2007 08:26

Odpowiedziałem już w innym poście ale dodam poniewaz zapytanie inaczej sformułowane.
Jeżeli po 18.08 to bierz od 25.08 będzie taniej i dużo luźniej na plażach. To w zasadzie koniec sezonu dla "zachodniej europy".
Na Twoim miejscu - tylko hotel i tylko przez biuro podróży. Samemu, tym bardziej że pierwszy raz i z dziećmi - nie warto ryzykować i męczyć się. Ja pierwszy raz również jechałem "przez biuro".
Rada - udać się do biura i już wykupić. Może mają jeszcze jakieś promocje cenowe. Rejon jest obojetny, wszędzie jest ładnie. Zwracaj tylko uwagę na dostęp do morza (dzieci).
luck1
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) luck1 » 27.03.2007 10:42

Dziękuję. I skorzystam Twojej rady.
Rzeczywiście najbezpieczniej z dziecmi chyba jednak przez biuro.
Mój wybór kieruje się na Tucepi - hotel Neptun.
Pozdrawiam. :)

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone