Witam wszystkich użytkowników portalu cro.pl, na Chorwację jeżdżę od młodego wieku ( liczba przy nicku odpowiada czemu innemu ) i wydaje mi się, że jestem jednym z młodszych użytkowników portalu. Tak mi się wydaje przynajmniej, jednak Chorwację zwiedziłem, więc mogę się też podzielić jakimiś informacjami z Wami . W tym roku, razem z rodzicami jadę na Chorwację, a dokładniej w okolice Trogiru i Omiš. W Trogirze miałem okazję być już dwa razy, natomiast w Omiš teraz będzie ten drugi raz. Byłem również na wyspach: Hvar, Brać, Korčula, Pag i to by było w sumie tyle, aha i jeszcze na Peljesač.
Tym razem mam pewne plany, co do Chorwacji, otóż chciałbym zrobić relację z tej podróży, rozpoczynając od Czech, aż do Chorwacji, jednakże nie jestem pewien czy mi to wyjdzie, tak jakbym tego chciał. Trzeba próbować, prawda? I później ten materiał trafi tutaj, na mój profil. Chociaż, nie wiem czy czasami nie zrobię filmu: pokazowo-słownego, o co chodzi? Już tłumaczę. W tle pokazuje się obraz z kamery, natomiast ja mówię w tle, co zwiedzałem etc. Ale tak jak pisałem wyżej, zastanowię się jeszcze, jak to zrobić, ponieważ się tym interesuję, zamierzam pisać relacje codziennie, co robiłem i.t.d, a poza tym, zastanawiam się, czy czasem nie założyć bloga na temat mojej podróży do Chorwacji. Z drugiej jednak strony, myślę że jak tutaj dodam relację to już na blogu.
Mam jeszcze trochę czasu, tak więc muszę się nad tym zastanowić, jak to wszystko połączyć, zrobić. Napiszę na temat w następnym poście Jak przemyślę sobie wszystko, to co chcę zrobić.